Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Τα Huawei Freebuds 3 γίνονται πιο έξυπνα με την προσθήκη του επεξεργαστή Kirin A1
[Η Ναυτεμπορική]: Τα Huawei Freebuds 3 γίνονται πιο έξυπνα με την προσθήκη του επεξεργαστή Kirin A1

[Η Ναυτεμπορική]: Τα Huawei Freebuds 3 γίνονται πιο έξυπνα με την προσθήκη του επεξεργαστή Kirin A1

Τα νέα ακουστικά που ανακοίνωσε η Huawei φέρουν τον τίτλο True Wireless Stereo, στοιχείο που πιστοποιεί ότι είναι τα πρώτα ακουστικά ενεργής ακύρωσης θορύβου.

Στο εσωτερικό τους φιλοξενούν τον επεξεργαστή Kirin A1, ο οποίος επιτρέπει νέες τεχνικές επεξεργασίας ήχου με ένα ρυθμισμένο οδηγό υψηλής ευαισθησίας. Ο Kirin Α1 έχει σχεδιαστεί ειδικά για την αγορά του ήχου και των wearables. Ο Kirin A1 είναι πολύ αποδοτικός και δυναμικός μέσα από το μικροσκοπικό αποτύπωμά του (4,3 mm x 4.4 mm).

Πρόκειται για το πρώτο Bluetooth 5.1 chip στον κόσμο, προσφέροντας ευκολία συνδεσιμότητας, ενώ μπορεί να προσδιορίσει δυναμικά τις ζώνες συχνοτήτων που επηρεάζονται από το σήμα 2,4 GHz, όπως το Wi-Fi και να μεταπηδήσουν σε ένα δωρεάν κανάλι. Αυτό του επιτρέπει να προσαρμόζεται γρήγορα στις περιβαλλοντικές αλλαγές και να επιτυγχάνει υψηλότερες δυνατότητες αντιπαρεμβολών.

Το ισοχρονικό διπλό κανάλι Bluetooth της Huawei, επιτρέπει τον πραγματικό στερεοφωνικό ήχο σε ασύρματα καλύμματα ακουστικών, συνδέοντας ταυτόχρονα και τα δύο ακουστικά, αλλά ανεξάρτητα μεταξύ τους. Η τεχνολογία συγχρονισμένου διπλού καναλιού της Huawei επιτρέπει σε δύο ακουστικά να λαμβάνουν τα αριστερά και τα δεξιά κανάλια ήχου απευθείας από μια έξυπνη συσκευή, διευκολύνοντας παράλληλα την άμεση επικοινωνία μεταξύ της συσκευής και των δύο ακουστικών χωρίς παρεμβολές. Η αυτοαναπτυσσόμενη διπλού καναλιού συγχρονισμένη λειτουργία μετάδοσης οδηγεί σε λανθάνοντα χρόνο μέχρι και 190 ms, καθιστώντας τα Freebuds 3 ένα ιδανικό αξεσουάρ και για το gaming.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!