Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Ρ. Σβίγκου: Πιο καθαρά τα διλήμματα στις εθνικές εκλογές
[Η Ναυτεμπορική]: Ρ. Σβίγκου: Πιο καθαρά τα διλήμματα στις εθνικές εκλογές

[Η Ναυτεμπορική]: Ρ. Σβίγκου: Πιο καθαρά τα διλήμματα στις εθνικές εκλογές

«Έχουν διαμορφωθεί δύο διακριτοί πόλοι στην ελληνική κοινωνία κι εμείς καλούμε τον ελληνικό λαό να αποφασίσει ποιον θα εμπιστευτεί ώστε με ασφάλεια να οδηγήσει τη χώρα στη μεταμνημονιακή περίοδο» ανέφερε, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου, κάνοντας λόγο για μάχη που δεν τελείωσε.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha σημείωσε ότι «είναι μια μάχη την οποία τη δίνουμε για να την κερδίσουμε. Και θα την δώσουμε με αποφασιστικότητα, θα την δώσουμε ακούγοντας τον κόσμο μας και ακούγοντας την κοινωνία. Θα είναι μια μάχη την οποία θα την δώσουμε με το κεφάλι ψηλά, γνωρίζοντας αυτό που εκπροσωπούμε, γνωρίζοντας ότι είμαστε ο κυρίαρχος σχηματισμός εντός του ευρύτερου προοδευτικού πόλου».

Σημείωσε πως «όλοι οι πολιτικοί σχηματισμοί θα πρέπει να πάρουν θέση -γι’ αυτό είπα να μην κρύβεται κανένας- και το ΚΙΝ.ΑΛ. θα πρέπει να πάρει θέση με ποιον θα πάει και ποιον θα αφήσει».

Ερωτηθείσα για το τι κόστισε περισσότερο στο κυβερνών κόμμα, η κυρία Σβίγκου απάντησε: «Αντιμετωπίσαμε λοιπόν στα τέσσερα χρόνια κυβέρνησης δυσκολίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Υπήρχαν πράγματα, τα οποία εντός μνημονίων δεν μπορούσαν να λυθούν. Είμαστε λίγους μήνες μετά τον Αύγουστο, την έξοδο από τα μνημόνια, και τη δυνατότητα της χώρας να μπορεί να πάρει αποφάσεις οι οποίες είναι δικές της».

«Αυτό προφανώς δεν είχε εμπεδωθεί από τον ελληνικό λαό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!