Σάββατο, 26 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Στον Γιάννη Νιάρρο ο σταυρός του Δημήτρη Χορν
[Η Ναυτεμπορική]: Στον Γιάννη Νιάρρο  ο σταυρός του Δημήτρη Χορν

[Η Ναυτεμπορική]: Στον Γιάννη Νιάρρο ο σταυρός του Δημήτρη Χορν

Απενεμήθη, το βράδυ της Τρίτης, το δέκατο όγδοο θεατρικό βραβείο «Δημήτρης Χορν», στο θέατρο που φέρει το όνομα του αξέχαστου καλλιτέχνη.

Φετινός νικητής είναι ο Γιάννης Νιάρρος, που βραβεύτηκε για την ερμηνεία του στον ρόλο του Γιώργου Γερακάρη στο έργο του Γιάννη Οικονομίδη «Στέλλα κοιμήσου», σε σκηνοθεσία Γιάννη Οικονομίδη (Εθνικό Θέατρο/Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος»).

Το βραβείο είναι ετήσιο, επαμειβόμενο και απονέμεται για την καλύτερη ερμηνεία νέου άνδρα ηθοποιού κατά την περασμένη θεατρική περίοδο. Ο βραβευθείς πρέπει να είναι απόφοιτος δραματικής σχολής και να έχει εμφανισθεί για πρώτη φορά στο θέατρο, επαγγελματικά, τα τελευταία χρόνια.

Βάσει παράδοσης, ο σταυρός του μεγάλου Έλληνα ηθοποιού περνά, κάθε χρόνο, από τον ένα νέο ηθοποιό στον άλλο, συνοδευόμενος από περγαμηνή.

Παραλαμβάνοντας τον σταυρό από τα χέρια του περσινού νικητή, Κωνσταντίνου Μπιμπή, ο Γιάννης Νιάρρος ευχαρίστησε τον Γιάννη Οικονομίδη και όλη την οικογένεια Γερακάρη, με τους οποίους ξεκινήσε ένα ταξίδι πριν τρία χρόνια, το οποίο ελπίζει να συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμα. Ευχαρίστησε ακόμη, την οικογένεια του, τους φίλους του και την κοπέλα του, χωρίς την οποία θα ήταν στο ψυχιατρείο, καθώς και τρεις πολύ σημαντικούς ανθρώπους- την Αγγελική Γκιργκινούδη, τον Θέμη Πάνου και τον Ακύλλα Καραζήση – που με τη στάση τους στην Τέχνη και τη ζωή, τον έκαναν καλύτερο άνθρωπο και ηθοποιό, πιο ήρεμο και πιο χαρούμενο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!