Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Στον Εμμανουήλ Δομαζάκη ο έλεγχος της Creta Farms
[Η Ναυτεμπορική]: Στον Εμμανουήλ Δομαζάκη ο έλεγχος της Creta Farms

[Η Ναυτεμπορική]: Στον Εμμανουήλ Δομαζάκη ο έλεγχος της Creta Farms

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπρόσωποι των τραπεζών που συμμετείχαν δεν φέρεται να πήραν θέση στην αντιπαράθεση, ενώ μετά την αποχώρηση του κ. Κων. Δομαζάκη η γενική συνέλευση διεξήχθη κανονικά.

Tης Δανάης Αλεξάκη
[email protected]

Στον έλεγχο του Εμμανουήλ Δομαζάκη περνά η αλλαντοβιομηχανία Creta Farms, μετά τη χθεσινή επεισοδιακή και πολύωρη έκτακτη γενική συνέλευση που διεξήχθη στο Ρέθυμνο, από την οποία αποχώρησε ο έτερος βασικός μέτοχος Κωνσταντίνος Δομαζάκης, που αναμένεται να αμφισβητήσει την εγκυρότητά της.

Το ήδη τεταμένο κλίμα που επικρατούσε τους τελευταίους μήνες στη σχέση των αδερφών Δομαζάκη και βασικών μετόχων της εταιρείας πυροδότησε μια πολύωρη αντιπαράθεση για τις νομιμοποιήσεις των μετόχων που παρίσταντο στη γενική συνέλευση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ορισμένοι μέτοχοι που συντάσσονταν με τον Κωνσταντίνο Δομαζάκη δεν κατάφεραν να συμμετέχουν, καθώς υπήρξε θέμα με την εγκυρότητα της συμμετοχής τους.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του κ. Κωνσταντίνου Δομαζάκη, το θέμα “αφορούσε 920.000 μετοχές για τις οποίες οι εξουσιοδοτήσεις θεωρήθηκε προσχηματικά ότι δεν ήταν νόμιμες, παρόλο που αυτές είχαν κατατεθεί έγκαιρα τόσο σε ηλεκτρονική όσο και σε έγχαρτη μορφή. Αυτό έγινε προκειμένου ο κ. Μάνος Δομαζάκης και η ομάδα του να διατηρήσουν τις θέσεις τους στη διοίκηση της κλυδωνιζόμενης εταιρείας και να μη συζητηθούν τα περιστατικά κακοδιαχείρισης στα οποία είναι εμπλεκόμενοι».

Παράλληλα ο ίδιος κάνει λόγο για παράνομη συμμετοχή μετόχων, αναφέροντας ότι «ο κ. Μάνος Δομαζάκης μέσω της EFG Monaco δρα από κοινού και συντονισμένα με τον μέτοχο και γαμπρό κ. Μπόνο, αλλά και το fund CPB το οποίο ελέγχει ως ορκωτός το μέλος της επιτροπής ελέγχου της Creta Farms κ. Παναγιώτη Βρουστούρη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!