Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Στο ΣτΕ τα βλέμματα για τις τηλεοπτικές άδειες
[Η Ναυτεμπορική]: Στο ΣτΕ τα βλέμματα για τις τηλεοπτικές άδειες

[Η Ναυτεμπορική]: Στο ΣτΕ τα βλέμματα για τις τηλεοπτικές άδειες

Για σήμερα το απόγευμα έχει διεξαχθεί η τρίτη διάσκεψη της διευρυμένης Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες, η οποία θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Ο πρώτος κύκλος των διασκέψεων δεν έχει ολοκληρωθεί καθώς την προηγούμενη Παρασκευή τέθηκαν παράπλευρα νομικά ζητήματα και δεν ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί του παραδεκτού, του βασίμου και του εννόμου συμφέροντος των τηλεοπτικών σταθμών.

Όπως έγινε γνωστό χθες, ένας εκ των Συμβούλων της Επικρατείας που συμμετείχε στη διάσκεψη για τις τηλεοπτικές άδειες νοσηλεύεται στην εντατική Επικρατείας μετά από καρδιακό επεισόδιο και την τοποθέτηση stent λόγω απόφραξης αρτηρίας.

Το γεγονός πάντως της ασθένειας του κ. Αριστόβουλου Βώρου, από μόνο του δεν σηματοδοτεί εξελίξεις, καθώς υπάρχουν ήδη στην σύνθεση της Ολομέλειας του ΣτΕ δύο αναπληρωματικοί σύμβουλοι, οι οποίοι μπορούν -κατ΄ αρχάς- να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε.

«Σύννεφα» εν όψει της διάσκεψης δημιούργησαν στο μεταξύ δημοσιεύματα για δικαστικό λειτουργό που φέρεται να έδειξε ενδιαφέρον για υποψήφια της Εθνικής Σχολής Δικαστών, η οποία στη συνέχεια εισήλθε στο Συμβούλιο της Επικρατείας ως δικαστής.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος διέταξε τη διερεύνηση ενδεχόμενων παράνομων πράξεων που αφορούν τη Δικαιοσύνη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!