Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
24 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
25 °C 5 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Στηρίζει την πρόταση Μητσοτάκη για επανίδρυση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ
[Η Ναυτεμπορική]: Στηρίζει την πρόταση Μητσοτάκη για επανίδρυση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

[Η Ναυτεμπορική]: Στηρίζει την πρόταση Μητσοτάκη για επανίδρυση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

Με αφορμή την ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, στην 82η ΔΕΘ, όπου ουσιαστικά εξήγγειλε την επανίδρυση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος δήλωσε τη στήριξή του στη σχετική δέσμη ιδεών.

«Έχοντας μεγαλώσει πολιτικά μέσα στα αμφιθέατρα, από το μακρινό 2001, όταν όντας πρωτοετής φοιτητής έγινα μέλος του πιο μεγάλου, του πιο ζωντανού και του πιο δυναμικού χώρου στο φοιτητικό κίνημα, οι δεσμοί μου με τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ είναι κάτι παραπάνω από πολιτικοί. Είναι ένα δέσιμο που μόνο όσοι το έχουν ζήσει μπορούν να το καταλάβουν. Τα τελευταία χρόνια, όμως, η πρωτοπορία που χαρακτήριζε το φοιτητικό κίνημα αποτελεί παρελθόν, και στα Πανεπιστήμια είναι αναγκαία μια ριζική αλλαγή.

»Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ παλεύει μόνη της έναντι όλων, στο “γήπεδο” της ανομίας, κάτω από ανεξέλεγκτους όρους.

»Νιώθω ικανοποίηση, δικαίωση και ελπίδα μετά τις σημερινές εξαγγελίες του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, από το βήμα της ΔΕΘ, για την επόμενη μέρα του φοιτητικού κινήματος. Μια σαφώς διατυπωμένη πρόταση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ήδη από τον Οκτώβριο του 2011, για ένα νέο Εθνικό Συμβούλιο Φοιτητών/Σπουδαστών και φοιτητικούς συλλόγους πέρα και πάνω από κόμματα, γίνεται επίσημη θέση της Νέας Δημοκρατίας και ακούγεται από τα πλέον επίσημα χείλη της», αναφέρει ο πρόεδρος της οργάνωσης νεολαίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!