Σάββατο, 25 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Στην ιορδανική MS Pharma περνά η Genepharm
[Η Ναυτεμπορική]: Στην ιορδανική MS Pharma περνά η Genepharm

[Η Ναυτεμπορική]: Στην ιορδανική MS Pharma περνά η Genepharm

Στην ιορδανική φαρμακευτική εταιρεία MS Pharma περνά η ελληνική φαρμακοβιομηχανία Genepharm προκειμένου να αποτελέσει πυλώνα επέκτασης της MS Pharma στην ευρωπαϊκή ήπειρο. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ιορδανικής εταιρείας, η εξαγορά, η ολοκλήρωση της οποίας αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος Απριλίου, θα αυξήσει σημαντικά την παραγωγική δραστηριότητα της Genepharm, η οποία διατηρεί εργοστάσιο στην περιοχή της Αττικής. Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η MS Pharma, σε πρώτη φάση, το διοικητικό συμβούλιο της Genepharm θα παραμένει ως έχει, με επικεφαλής τον Αχιλλέα Βιγκόπουλο, προκειμένου να συνδράμει στην ανάπτυξη της MS Pharma στην εγχώρια αγορά.
Στρατηγικά, μέσω της ενέργειας αυτής, η MS Pharma ενισχύει το γεωγραφικό της αποτύπωμα, αποκτώντας πρόσβαση σε περισσότερους ασθενείς και πελάτες στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο. Ταυτόχρονα, η MS Pharma ενισχύει το υφιστάμενο χαρτοφυλάκιο θεραπειών για χρόνιες παθήσεις, με την προσθήκη αρκετών σημαντικών φαρμάκων για τα καρδιαγγειακά νοσήματα και την ογκολογία.

Το προφίλ των εταιρειών

Η MS Pharma έχει συμπληρώσει 30 χρόνια δραστηριότητας με έδρα την Ιορδανία, ενώ διαθέτει παρουσία στη Μέση Ανατολή, την Τουρκία και την Αφρική. Η φαρμακευτική εταιρεία απασχολεί πάνω από 2.000 υπαλλήλους, έχει παρουσία σε 12 χώρες και παράγει επώνυμα γενόσημα σκευάσματα.
Η Genepharm είναι αμιγώς ελληνική φαρμακευτική εταιρεία. Ιδρύθηκε το 1967 από τον Νικόλαο Α. Βιγκόπουλο και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, παραγωγή και διανομή γενοσήμων φαρμάκων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!