Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Στην αγορά του Καναδά η Intralot
[Η Ναυτεμπορική]: Στην αγορά του Καναδά η Intralot

[Η Ναυτεμπορική]: Στην αγορά του Καναδά η Intralot

Δυναμική είσοδο στην αγορά του Καναδά επιδιώκει η Intralot με την υπογραφή νέου συμβολαίου. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι υπεγράφση σύμβαση ανάμεσα στην BCLC, τη Λοταρία της Κυβέρνησης της British Columbia στον Καναδά και της θυγατρικής της στην Αμερική για την προμήθεια λοταριακού κεντρικού συστήματος μέσω της της πλατφόρμας Lotos X, την προμήθεια ολιστικής λοταριακής λύσης με τα τελευταίας τεχνολογίας τερματικά της, καθώς και υπηρεσίες συντήρησης.

Η σύμβαση αφορά σε αρχική συμφωνία για πέντε χρόνια, με δυνατότητα επέκτασης μέχρι έξι επιπλέον χρόνια.

Όλα άρχισαν το 2017, όταν η BCLC έπειτα από δημόσιο διαγωνισμό για νέα λοταριακά τερματικά και λογισμικό, υπέγραψε συμβόλαιο με την Novomatic Lottery Solutions (NLS). Στη συνέχεια, τον Οκτώβριο του 2018, η BCLC και η NLS συμφώνησαν να αναθέσουν το σχετικό συμβόλαιο στην INTRALOT, η οποία συμμετείχε ήδη στο έργο ως πάροχος λοταριακών τερματικών. Τον Ιανουάριο του 2019, η BCLC διεξήγαγε δημόσιο διαγωνισμό για υπηρεσίες Gaming Engine Services με την INTRALOT να αναδεικνύεται ο επιτυχών πλειοδότης.

Το πλάνο ανάπτυξης της BCLC που βρίσκεται σε εξέλιξη περιλαμβάνει νέα λοταριακά τερματικά, αυτόνομους ελεγκτές τυχερών δελτίων, εκτυπωτές και οθόνες, καθώς και συναφή συστήματα λογισμικού. Με την έναρξη του έργου μέσα στο οικονομικό έτος 2021/22, θα είναι δυνατή η κάλυψη των διαρκών αναγκών των πρακτόρων και των παικτών με ταχύτερη αγοραστική εμπειρία, αναβαθμισμένη λειτουργικότητα και ένα πιο φιλικό προς τον χρήστη τερματικό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!