Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Στη Materia Flora επενδύει ο Γιώργος Κορρές
[Η Ναυτεμπορική]: Στη Materia Flora  επενδύει ο Γιώργος Κορρές

[Η Ναυτεμπορική]: Στη Materia Flora επενδύει ο Γιώργος Κορρές

Της Σοφίας Εμμανουήλ
[email protected]

Σε νέα εταιρεία, τη Materia Flora, με δραστηριότητα στα παραφαρμακευτικά προϊόντα, την εμπορία καλλυντικών, δερμοκαλλυντικών, παιδικών τροφών, υπηρεσιών ευεξίας αλλά και εστίασης επενδύει ο Γιώργος Κορρές μαζί με τον αδελφό του Απόστολο.

Δύο χρόνια μετά το deal που έκλεισε με τη Μorgan Stanley (North Haven Private Equity Asia IV, L.P.) και την εταιρεία Profex, που άνοιξαν τον δρόμο για τη διεθνοποίηση του brand καλλυντικών Κοrres, το οποίο δημιούργησε ο ίδιος, ο γνωστός επιχειρηματίας δημιουργεί την εταιρεία Materia Flora με συνέταιρο τον αδελφό του. Η νέα εταιρεία θα δραστηριοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα τομέων που έχουν να κάνουν με το ευ ζην και πέρα από τα καλλυντικά και δερμοκαλλυντικά, προϊόντα που έκαναν γνωστό το όνομα της επιχειρηματικής οικογένειας διεθνώς, από τη Βόρεια Αμερική μέχρι την Κίνα.

Σημειώνεται εξάλλου ότι η Profex, βάσει της σύμβασης αποκλειστικής διανομής και χρήσης σημάτων που έχει συνάψει με την Κορρές, έχει αρχίσει ήδη να διανέμει τα προϊόντα του ελληνικού σήματος στην Κίνα, ενώ στόχος του ομίλου είναι επίσης η περαιτέρω ανάπτυξη σε στρατηγικής σημασίας αγορές όπως Β. Αμερική (2η μεγαλύτερη αγορά μετά την Ελλάδα), μέσω της θυγατρικής Korres USΑ Ltd, καθώς και Ευρώπη, με επίκεντρο τη Γερμανία, τη Νορβηγία και τη Γαλλία.

Η σύσταση

Η νέα εταιρεία συστάθηκε στις 6/12/2019 με την επωνυμία Μateria Flora Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία, με διακριτικό τίτλο Materia Flora.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!