Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: ΣτΕ: Πληροφορίες ότι ξεκίνησε η διάσκεψη για τις τηλεοπτικές άδειες
[Η Ναυτεμπορική]: ΣτΕ: Πληροφορίες ότι ξεκίνησε η διάσκεψη για τις τηλεοπτικές άδειες

[Η Ναυτεμπορική]: ΣτΕ: Πληροφορίες ότι ξεκίνησε η διάσκεψη για τις τηλεοπτικές άδειες

Ο πρώτος κύκλος των διασκέψεων δεν έχει ολοκληρωθεί καθώς την προηγούμενη Παρασκευή τέθηκαν παράπλευρα νομικά ζητήματα και δεν ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί του παραδεκτού, του βασίμου και του εννόμου συμφέροντος των τηλεοπτικών σταθμών.

Περίπου στις 6 μ.μ. ξεκίνησε, σύμφωνα με πληροφορίες, η διάσκεψη της διευρυμένης Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) για τις τηλεοπτικές άδειες, παρά τα σενάρια περί αναβολής της.

Η διάσκεψη ήταν «στον αέρα» μετά από την απρόσμενη εισαγωγή στην εντατική μέλους της διάσκεψης της Ολομέλειας -μετά από καρδιακό επεισόδιο-, καθώς άλλος ένας σύμβουλος της Επικρατείας (αναπληρωματικό μέλος), ο οποίος είχε σπάσει το πόδι του, είναι σε αναρρωτική άδεια, χωρίς να έχει συμμετάσχει στις διασκέψεις που έχουν γίνει έως τώρα.

Το γεγονός της απουσίας ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού μέλους της σύνθεσης που εξετάζει τις τηλεοπτικές άδειες από μόνο του δεν σηματοδοτεί εξελίξεις, καθώς υπάρχει ήδη στη σύνθεση της Ολομέλειας του ΣτΕ ένας αναπληρωματικός σύμβουλος, ο οποίος μπορεί -κατ΄αρχάς- να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε από την αιφνίδια ασθένεια του συμβούλου της Επικρατείας.

Νωρίτερα, δικαστές δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο να τεθούν και άλλα ζητήματα κατά την έναρξη της διάσκεψης (εκτός των καθαρά νομικών), έτσι ώστε να οδηγηθεί η διάσκεψη σε επ’ αόριστον αναβολή μέχρι να αναρρώσει ο σύμβουλος της Επικρατείας και να μπορεί να συμμετέχει στη διάσκεψη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!