Κυριακή, 21 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Στ. Ξαρχάκος: Να κατεβεί το σποτ της ΝΔ με τους καλλιτέχνες – «Δεν είμαστε επαίτες»
[Η Ναυτεμπορική]: Στ. Ξαρχάκος: Να κατεβεί το σποτ της ΝΔ με τους καλλιτέχνες – «Δεν είμαστε επαίτες»

[Η Ναυτεμπορική]: Στ. Ξαρχάκος: Να κατεβεί το σποτ της ΝΔ με τους καλλιτέχνες – «Δεν είμαστε επαίτες»

Την παρέμβαση του Σταύρου Ξαρχάκου, μετά τον Φοίβο Δεληβοριά, προκάλεσε η ανάρτηση βίντεο από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας με πλάνα από τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους Έλληνες καλλιτέχνες από τον χώρο της μουσικής, .

«Κατ᾽ αρχάς θα πρέπει άμεσα να κατέβει αυτό το σποτ. Ο αγώνας των δημιουργών δεν έχει σχέση με τον προεκλογικὀ αγώνα κανενός», τονίζει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στο Facebook ο Σταύρος Ξαρχάκος, επισημαίνει ο κ. Ξαρχάκος και σημειώνει ότι «οι καλλιτέχνες δεν είμαστε επαίτες».

Αναλυτικά, η δήλωση Ξαρχάκου έχει ως εξής:

«Σήμερα το πρωι πληροφορήθηκα ότι η χθεσινή συνάντηση μέρους των δημιουργών με τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, χρησιμοποιήθηκε σε σποτ για να εξυπηρετηθεί ο προεκλογικός του αγώνας.

Λυπάμαι πάρα πολύ.

Ως ένας άνθρωπος, ο οποίος μάχεται εδω και δεκαετίες για τα δικαιώματα των δημιουργών, απέναντι στη ληστρική και κακουργηματική διαχείρησή τους από την ΑΕΠΙ και την οικογένεια Ξανθόπουλου, οφείλω με λίγα λόγια να διευκρινήσω κάποια πράγματα, όσο πιο σύντομα μπορώ, διότι πρέπει να είμαστε συγκεκριμένοι αλλά και δίκαιοι ως προς το ποιοί βοήθησαν και ποιοί όχι, στον αγώνα αυτό, αλλά και να είναι συγκεκριμένα τα όρια των εκάστοτε πολιτικών απέναντι σε αυτό τον αγώνα, ο οποίος δεν έχει σχέση με κανενα κόμμα και καμία παράταξη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!