Σάββατο, 25 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Στ. Θεοδωράκης: Υπερεθνικό παιχνίδι που θα κρίνει τις ζωές μας οι ευρωεκλογές
[Η Ναυτεμπορική]: Στ. Θεοδωράκης: Υπερεθνικό παιχνίδι που θα κρίνει τις ζωές μας οι ευρωεκλογές

[Η Ναυτεμπορική]: Στ. Θεοδωράκης: Υπερεθνικό παιχνίδι που θα κρίνει τις ζωές μας οι ευρωεκλογές

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν πίστεψε στην ελεύθερη οικονομία, ενώ Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ βρίσκονται σε σύνδεση με συντεχνίες και συμφέροντα» είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης από το Αγρίνιο.

Σε συνέντευξή του στο ΑΧΕΛΩΟΣ TV, ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε πως «η χώρα χρεοκόπησε στα χέρια των προηγούμενων πολιτικών και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φέρθηκε έντιμα απέναντι στον ελληνικό λαό, αλλά δούλεψε με βάση το πολιτικό συμφέρον και τις ιδεοληψίες του».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού αφού τόνισε πως «οι ευρωεκλογές δεν είναι τοπικό παιχνίδι, αλλά υπερεθνικό που θα κρίνει τις ζωές μας», στάθηκε στην έντεχνη αποστασιοποίηση των μεγάλων κομμάτων από τις ευρωεκλογές, λέγοντας: «Δεν έχουμε ακούσει τις απόψεις της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές. Είναι πιο ασφαλές για εκείνους να δίνουν τη μάχη της εσωτερικής επικαιρότητας».

Αναφορικά με τον ρόλο της Ελλάδας στην Ε.Ε., τόνισε την ανάγκη για αταλάντευτη παρουσία, ώστε «να θεωρήσει και η υπόλοιπη Ευρώπη ότι εδώ είναι μια χώρα στυλοβάτης της Ε.Ε.». Ξεκαθάρισε, επίσης, πως το Ποτάμι έχει πάρει σαφή θέση για την Ευρώπη που οραματίζεται: «Είμαστε με εκείνους που θέλουν να φτιάξουμε τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης. Η δύναμη της Ελλάδας θα κριθεί από το αν είναι δυνατή μέσα στην Ευρώπη». Επισήμανε, επίσης, τον κίνδυνο που προκύπτει από τις διαλυτικές δυνάμεις ακροδεξιών και ακροαριστερών λαϊκιστών και δημαγωγών και όλων εκείνων που λένε ότι η Ευρώπη είναι μία οικονομική συνεργασία για να μας δίνουν “κανένα φράγκο”».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης υποστήριξε πως τα θέματα που ενδιαφέρουν κυρίως τους πολίτες είναι η οικονομία και η ανασφάλεια σε σχέση με την εγκληματικότητα και το μέλλον των παιδιών τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!