Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Στ. Πέτσας: Ο πρωθυπουργός επανασυστήνει την πατρίδα μας στον κόσμο
[Η Ναυτεμπορική]: Στ. Πέτσας: Ο πρωθυπουργός επανασυστήνει την πατρίδα μας στον κόσμο

[Η Ναυτεμπορική]: Στ. Πέτσας: Ο πρωθυπουργός επανασυστήνει την πατρίδα μας στον κόσμο

«Από το κλίμα που υπήρξε και τα μηνύματα που πήραμε, μπορούμε να είμαστε ρεαλιστικά αισιόδοξοι. Η Ελλάδα, πλέον, είναι μια χώρα με αυτοπεποίθηση, που αλλάζει σελίδα στο εσωτερικό και συμμετέχει σε όλες τις μεγάλες συζητήσεις στο εξωτερικό», τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Νέα Υόρκη.

Ο κ. Πέτσας αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός έχει αναλάβει προσωπικά την αποστολή να επανασυστήσει την πατρίδα μας στον κόσμο, ότι προβάλλει μια χώρα στην οποία αξίζει να ζει και να επενδύει κανείς, μια χώρα που διεκδικεί ρόλο στην Ευρώπη και στον κόσμο και μπορεί να ονειρεύεται ξανά.

Ειδικά για τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ταγίπ Ερντογάν, ο κ. Πέτσας στη συνέντευξή του στη «Βραδυνή της Κυριακής» λέει ότι το κλίμα ήταν καλό, αλλά απαιτούνται πράξεις για την επιβεβαίωσή του και επ’ αυτού σημειώνει πως πρόοδος στο Κυπριακό μπορεί να γίνει χωρίς προκλητικές δηλώσεις και ενέργειες από την τουρκική πλευρά, ενώ αναφέρεται και στη μείωση των προσφυγικών-μεταναστευτικών ροών από την Τουρκία προς την Ελλάδα σε εφαρμογή της Κοινής Δήλωσης Ε.Ε.-Τουρκίας.

Ερωτηθείς ποια ρύθμιση από αυτές που θα προβλέπεται στον προϋπολογισμό για το 2020 θα φέρει χαμόγελα στους πολίτες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεχωρίζει τη μείωση των φόρων και ειδικά τη θέσπιση του χαμηλού φορολογικού συντελεστή 9%, αντί του 22% που είναι σήμερα για τα εισοδήματα μέχρι 10 χιλ. ευρώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!