Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
9 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
8 °C 13 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Στ. Κοντονής: Τα βρήκαμε με τους συμβολαιογράφους για τους πλειστηριασμούς
[Η Ναυτεμπορική]: Στ. Κοντονής: Τα βρήκαμε με τους συμβολαιογράφους για τους πλειστηριασμούς

[Η Ναυτεμπορική]: Στ. Κοντονής: Τα βρήκαμε με τους συμβολαιογράφους για τους πλειστηριασμούς

O υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής

«Τα βρήκαμε» με τους συμβολαιογράφους, οι σύλλογοι των οποίων θα πραγματοποιήσουν γενικές συνελεύσεις για να σταματήσουν την αποχή τους, ανέφερε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής μετά τη διυπουργική σύσκεψη για το θέμα. Για κοινή πεποίθηση ότι πάμε για λύση, έκανε λόγο ο πρόεδρος των Συμβολαιογράφων που τόνισε ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ξεκινούν στις 29 Νοεμβρίου.

Η ευρεία διυπουργική σύσκεψη με την συμμετοχή εκπροσώπων των συμβολαιογράφων για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Οικονομικών.

Από την πλευρά της κυβέρνησης παρόντες ήταν οι υπουργοί Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, με τον κ. Κοντονή να επαναλαμβάνει μετά τη σύσκεψη τη βεβαιότητα ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα ξεκινήσουν στις 29 Νοεμβρίου.

Πρόσθεσε δε ότι «τα βρήκαμε» με τους συμβολαιογράφους, οι σύλλογοι των οποίων πρέπει να πραγματοποιήσουν γενικές συνελεύσεις για να σταματήσουν την αποχή τους. Ενώ ερωτηθείς αργότερα ο υπουργός Οικονομικών, δήλωσε πως η σύσκεψη «πήγε πολύ καλά».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του συλλόγου των συμβολαιογράφων Γιώργος Ρούσκας ανέφερε πως «είναι κοινή πεποίθηση ότι πάμε για λύση» και οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα αρχίσουν στις 29 του μηνός.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!