Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Softex: Επιστρέφει στην αγορά μέσω της Intertrade Hellas
[Η Ναυτεμπορική]: Softex: Επιστρέφει στην αγορά μέσω της Intertrade Hellas

[Η Ναυτεμπορική]: Softex: Επιστρέφει στην αγορά μέσω της Intertrade Hellas

Η εταιρεία έχει επενδύσει πάνω από 15 εκατ. ευρώ σε υποδομές για τη μεταποίηση χαρτιού με ιδιαίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά και επιπλέον πάνω από 30 εκατ. ευρώ για να καθετοποιήσει την παραγωγική της μονάδα στις Αχαρνές.

Της Σοφίας Εμμανουήλ
[email protected]

Σε νέα αφετηρία φαίνεται ότι βρίσκεται το brand Softex -μετά την απόφαση του Bolton Group να κλείσει οριστικά την Αθηναϊκή Χαρτοποιία- καθώς η χαρτοβιομηχανία Intertrade Hellas, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες επεξεργασίας χάρτου στην Ελλάδα, ανέλαβε την ανάπτυξή του, δίνοντας πνοή σε ένα ιστορικό brand και διεκδικώντας παράλληλα μερίδιο σε μια δυναμική κατηγορία προϊόντων, που χαρακτηρίζεται από έντονο ανταγωνισμό.

Ειδικότερα, για την ανάπτυξη του brand συστάθηκε μια κεφαλαιουχική εταιρεία με την επωνυμία Softex Μονοπρόσωπη ΙΚΕ, με έδρα στη Μεταμόρφωση, Μεσογίτη 3, και σκοπό την αγορά και εμπορία προϊόντων χάρτου οικιακής και επαγγελματικής χρήσης, τη διανομή αυτών των προϊόντων, την εμπορία προϊόντων ατομικής υγιεινής, όπως πάνες, υποσέντονα κ.ά., καθώς και την εισαγωγή, εξαγωγή και εμπορία κάθε προϊόντος.

Η διάρκεια της ΙΚΕ είναι 30 έτη, με συνολικές εισφορές 120.000 ευρώ και με μοναδικό εταίρο την Intertrade Hellas ABEE.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!