Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Η Sky Express υπέγραψε συμφωνία διασύνδεσης με τη Middle East Airlines
[Η Ναυτεμπορική]: Η Sky Express υπέγραψε συμφωνία διασύνδεσης με τη Middle East Airlines

[Η Ναυτεμπορική]: Η Sky Express υπέγραψε συμφωνία διασύνδεσης με τη Middle East Airlines

Σε συμφωνία διασύνδεσης με τη Middle East Airlines, τον μοναδικό εθνικό αερομεταφορέα του Λιβάνου, προχώρησε η Sky Express.

Η συμφωνία, που τέθηκε επίσημα σε ισχύ την 1η Ιουνίου, επιτρέπει στους επιβάτες της Middle East Airlines να ταξιδεύουν από τον Λίβανο σε οποιονδήποτε από τους 32 προορισμούς εσωτερικού όπου επιχειρεί η Sky Express. Με αυτό τον τρόπο, οι δυο αεροπορικές έχουν πλέον τη δυνατότητα να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την εμπορική τους δραστηριότητα.

«Το επιβατικό κοινό της Middle East Airlines έχει πλέον τη δυνατότητα να πραγματοποιεί απευθείας κρατήσεις και στους 32 προορισμούς εσωτερικού της Sky Express, ενώ η παράδοση των αποσκευών θα γίνεται στον τελικό προορισμό. Επίσης, όσοι ταξιδεύουν σε πτήση με ανταπόκριση, έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο πλήρως ανανεωμένο lounge της Sky Express, στο αεροδρόμιο των Αθηνών» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της Sky Express.

Με έδρα το διεθνές αεροδρόμιο Βηρυτού Rafik Hariri, η Middle East Airlines πετάει σε 32 διεθνείς προορισμούς σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Δυτική Αφρική, καλύπτοντας 1.080 προορισμούς σε 177 χώρες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!