Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Συζήτηση για ομαδικές απολύσεις και συλλογικές συμβάσεις σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων
[Η Ναυτεμπορική]: Συζήτηση για ομαδικές απολύσεις και συλλογικές συμβάσεις σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων

[Η Ναυτεμπορική]: Συζήτηση για ομαδικές απολύσεις και συλλογικές συμβάσεις σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων

Τις προσεχείς ημέρες η υπουργός Έφη Αχτσιόγλου θα έχει συνομιλίες στην Αθήνα με τον επίτροπο Πιερ Μοσκοβισί, αλλά και στις Βρυξέλλες με τις ηγεσίες και στελέχη πολιτικών ομάδων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (φωτ. αρχείου).

Οι ομαδικές απολύσεις και οι συλλογικές διαπραγματεύσεις βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων εκπροσώπων του υπουργείου Εργασίας και των θεσμών σε επίπεδο κλιμακίων τη Δευτέρα, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου.

Τις προσεχείς ημέρες η υπουργός Έφη Αχτσιόγλου θα έχει συνομιλίες στην Αθήνα με τον επίτροπο Πιερ Μοσκοβισί, αλλά και στις Βρυξέλλες με τις ηγεσίες και στελέχη πολιτικών ομάδων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με στόχο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, να τονιστεί ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να αποκλίνει του ευρωπαϊκού κεκτημένου στις εργασιακές σχέσεις.

Το πρόγραμμα των επαφών της υπουργού Εργασίας στις Βρυξέλλες:

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου

15.00-15.45: Σκα Κέλερ (αντιπρόεδρος της ευρωομάδας των Πρασίνων, Γερμανία) και Ερνεστ Ούρτασουν (ευρωβουλευτής των Πρασίνων, Ισπανία).

16.00-16.30: Γκιόργκι Πιρίνσκι, (ευρωβουλευτής, μέλος της ευρωομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, μέλος της Επιτροπής Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, πρώην πρόεδρος της Βουλής της Βουλγαρίας).

18.00-19.00: Μέλη της ευρωομάδας της Αριστεράς (GUE/NGL) που συμμετέχουν στην Επιτροπή Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!