Τρίτη, 22 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: Στην αντεπίθεση κατά τοπικής Ν.Δ. για τις πλημμύρες
[Η Ναυτεμπορική]: ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: Στην αντεπίθεση κατά τοπικής Ν.Δ. για τις πλημμύρες

[Η Ναυτεμπορική]: ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: Στην αντεπίθεση κατά τοπικής Ν.Δ. για τις πλημμύρες

Το τελευταίο πράγμα που επιθυμεί ο πολίτης είναι ένας μικροπολιτικός καβγάς μεταξύ των κομμάτων αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης απαντώντας στη Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, η οποία με ανακοίνωσή της για τα προβλήματα από την πρόσφατη νεροποντή στην πόλη κάλεσε την κυβέρνηση «να ζητήσει συγγνώμη» και απαίτησε την «παραίτηση της ΕΥΑΘ».

«Η Διοικούσα Επιτροπή Θεσσαλονίκης της ΝΔ κατά την προσφιλή της τακτική εξακολουθεί να βγάζει ανακοινώσεις με κάθε ευκαιρία, αφού ως γνωστόν για όλα σε τούτη την πόλη φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ!» αναφέρεται στην ανακοίνωση επισημαίνοντας:

«Αντιλαμβανόμαστε τον αντιπολιτευτικό της οίστρο, ο οποίος μόνον πανικό μπορεί να σημαίνει, αλλά θεωρούμε ότι το τελευταίο πράγμα που επιθυμεί ο πολίτης, είναι ένας μικροπολιτικός καυγάς μεταξύ των κομμάτων. Ιδίως όταν η πόλη μετρά τις πληγές του μετά από μια θεομηνία, όπως η πρωτοφανής καταιγίδα η οποία έπληξε τη Θεσσαλονίκη την περασμένη Παρασκευή. Γι’ αυτό και προκαλεί θλιβερή εντύπωση η ανακοίνωση της τοπικής Ν.Δ και η προσπάθειά της να την εκμεταλλευτεί κομματικά, μοιράζοντας ευθύνες και ζητώντας παραιτήσεις».

Σημειώνοντας ότι «είναι κατανοητό το άγχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δημιουργήσει κλίμα λόγω των εσωκομματικών εκλογών», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: Μόνο που ξέχασαν (;) να επιρρίψουν ευθύνες στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας η οποία έχει την κύρια ευθύνη της αντιπλημμυρικής προστασίας και μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην πολιτική προστασία. Το ίδιο ισχύει και για δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος, πλην του κεντρικού, που όλως τυχαίως βρίσκονται σε γαλάζια χέρια».

Παράλληλα ο ΣΥΡΙΖΑ συστήνει στη Διοικούσα Επιτροπή της ΝΔ «εάν θέλει να συμβάλλει στον δημόσιο διάλογο να αφήσει τις κομπορρημοσύνες για εξαφάνιση του αντιπάλου μετά… την κριτική της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!