Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: ΣΥΡΙΖΑ: Η Ν.Δ. μετατρέπει την ΕΡΤ σε παρία
[Η Ναυτεμπορική]: ΣΥΡΙΖΑ: Η Ν.Δ. μετατρέπει την ΕΡΤ σε παρία

[Η Ναυτεμπορική]: ΣΥΡΙΖΑ: Η Ν.Δ. μετατρέπει την ΕΡΤ σε παρία

Στις κυβερνητικές επικρίσεις περί των τηλεοπτικών συμβολαίων των ομάδων της SuperLeague 1 , απάντησε ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

«Είναι επιλογή της ΝΔ να έχει την ΕΡΤ ως παρία του τηλεοπτικού τοπίου, να μην στηρίξει τον αθλητισμό και να σπρώξει τους φιλάθλους στις μηνιαίες συνδρομές των 50 ευρώ» δήλωσε, μεταξύ άλλων.

Διαπίστωσε δε, ότι «το δωρεάν θέαμα τελείωσε από την ΕΡΤ, όπως τελείωσε και η στήριξη στα σωματεία». «Όποιος θέλει ποδόσφαιρο να πληρώνει συνδρομή. Αυτή είναι η επιλογή της ΝΔ» έσπευσε να προσθέσει.

«Η ΕΡΤ έχει τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσει στο τηλεοπτικό πεδίο, να στηρίξει τον αθλητισμό και να προσφέρει δωρεάν θέαμα σημαντικών αθλητικών γεγονότων. Αυτή όμως τη δυνατότητα τη στερεί από την ΕΡΤ, από τα σωματεία και από τους Έλληνες και τις Ελληνίδες φιλάθλους η κυβέρνηση της ΝΔ» συνέχισε, στο ίδιο πλαίσιο.

Και κατέληξε: «Ο κόσμος του αθλητισμού και οι φίλαθλοι βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα…».

Νωρίτερα, η κυβέρνηση υποστήριξε ότι η ΕΡΤ προχώρησε σε αναπροσαρμογή των τηλεοπτικών συμβολαίων των ομάδων της SuperLeague,εξοικονομώντας 13,1 εκατ. ευρώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!