Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: ΣΥΡΙΖΑ: Επί τάπητος οι οργανωτικές αλλαγές στο κόμμα
[Η Ναυτεμπορική]: ΣΥΡΙΖΑ: Επί τάπητος οι οργανωτικές αλλαγές στο κόμμα

[Η Ναυτεμπορική]: ΣΥΡΙΖΑ: Επί τάπητος οι οργανωτικές αλλαγές στο κόμμα

Επί τάπητος τέθηκαν οι αλλαγές στην οργανωτική δομή του ΣΥΡΙΖΑ που θα προωθηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα, με τη συμμετοχή του γραμματέα του κόμματος, Πάνου Σκουρλέτη, του διευθυντή του Γραφείου του, Μιχάλη Καλογήρου, καθώς και του εκπροσώπου Τύπου, Αλέξη Χαρίτση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εισηγήθηκε το χρονοδιάγραμμα για την οργανωτική ανασυγκρότηση, τη διεύρυνση και τον μετασχηματισμό του κόμματος και συμφωνήθηκαν τα βασικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση.

Για το σκοπό αυτό, την ερχόμενη Τρίτη, 27 Αυγούστου, θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια, εντός τη επόμενης βδομάδας, θα συγκληθεί το συντονιστικό όργανο της Προοδευτικής Συμμαχίας.

Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι εντός του Σεπτέμβρη να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι προκαταρκτικές διεργασίες, να συγκροτηθεί Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Ανασυγκρότησης με τη συμμετοχή και των στελεχών της Προοδευτικής Συμμαχίας, ώστε να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία εγγραφής νέων μελών.

Όπως αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, η συμφωνία στο σχέδιο και στο χρονοδιάγραμμα της Οργανωτικής Ανασυγκρότησης του κόμματος, αποτελεί την καλύτερη απάντηση σε δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για δήθεν αντιπαράθεση, διαφωνίες και κρίση στην ηγεσία του κόμματος.

Στη σύσκεψη έγινε εφ’ όλης της ύλης συζήτηση και για τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ το αμέσως επόμενο διάστημα ενόψει και της παρουσίας του Προέδρου του κόμματος στη ΔΕΘ στις 14 Σεπτέμβρη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!