Κυριακή, 21 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: ΣΥΡΙΖΑ: Οι «χορηγίες» της Siemens θα καταδιώκουν τον Κ. Μητσοτάκη για μια ζωή
[Η Ναυτεμπορική]: ΣΥΡΙΖΑ: Οι «χορηγίες» της Siemens θα καταδιώκουν τον Κ. Μητσοτάκη για μια ζωή

[Η Ναυτεμπορική]: ΣΥΡΙΖΑ: Οι «χορηγίες» της Siemens θα καταδιώκουν τον Κ. Μητσοτάκη για μια ζωή

«Έκθετο» χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ, επικαλούμενος σημερινό δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», σύμφωνα με το οποίο ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Π. Ελευθεριάδης με άρθρο του το 2008 «ενέπλεκε ανοιχτά τον πρόεδρο της Ν.Δ. με την υπόθεση της Siemens.

«Τα όσα έχει γράψει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Π. Ελευθεριάδης για την υπόθεση Siemens και τα δώρα της εταιρείας στον Κυριάκο Μητσοτάκη εκθέτουν τον αρχηγό της Ν.Δ.» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

Όπως σημειώνει, «ο ίδιος ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του έγραφε σε άρθρο στο ‘Βήμα’ το 2008, το οποίο βρίσκεται ακόμα και τώρα στην προσωπική του ιστοσελίδα για τις εκλογές:

‘».

«Σήμερα που η Siemens έχει επανέλθει στην επικαιρότητα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που δεν έδωσε ποτέ τις εξηγήσεις που του ζητούσε ο κ. Ελευθεριάδης, τι έχει να πει αλήθεια για όλα αυτά;» διερωτάται η Κουμουνδούρου για να καταλήξει: «Δεν έχει καταλάβει ότι οι «χορηγίες» της Siemens θα τον καταδιώκουν για μια ζωή; Ας ρωτήσει και τους υποψηφίους του».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!