Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: SingularLogic: Αύξηση πωλήσεων το 2018
[Η Ναυτεμπορική]: SingularLogic: Αύξηση πωλήσεων το 2018

[Η Ναυτεμπορική]: SingularLogic: Αύξηση πωλήσεων το 2018

Στην κερδοφορία επέστρεψε το 2018 η SingularLogic, ανακοινώνοντας παράλληλα και αύξηση των πωλήσεων.

Αναλυτικότερα, οι ενοποιημένες πωλήσεις του ομίλου αυξήθηκαν κατά 10,6% και ανήλθαν στο ποσό των 41,5 εκατ. ευρώ για το 2018, έναντι 37,5 εκατ. ευρώ το 2017. Τα ενοποιημένα λειτουργικά κέρδη (EBITDA) διαμορφώθηκαν κέρδη 1,6 εκατ. ευρώ έναντι ζημιών 4,7 εκατ. ευρώ το 2017.

Στην ενίσχυση των αποτελεσμάτων της εταιρείας συνέβαλαν σημαντικά έργα και υπηρεσίες πληροφορικής που πραγματοποίησε κυρίως στον ιδιωτικό τομέα.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία είναι προσηλωμένη στη στρατηγική ανάπτυξης που έχει διαμορφώσει, βάσει της οποίας εστιάζει στην ικανότητά της να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες πληροφορικής, υλοποιώντας ψηφιακά έργα κάθε μεγέθους και πολυπλοκότητας, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, γεγονός που αποτελεί το συγκριτικό της πλεονέκτημα.

«Τα αποτελέσματα του 2018 επιβεβαιώνουν τη στρατηγική μας να επικεντρωθούμε στους τομείς που έχουμε συγκριτικό πλεονέκτημα. Ήταν μία χρονιά σημαντικής οργανικής ανάπτυξης για τον όμιλο. Η ανάπτυξη αυτή χαρακτηρίζεται από την αφοσίωση και την ικανότητα των ανθρώπων μας να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών μας, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη τους. Το 2019 συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο, επιδιώκοντας να ενισχύσουμε περαιτέρω τα αποτελέσματά μας και τη θέση μας στην αγορά, μέσω της παροχής υπηρεσιών και καινοτομικών λύσεων λογισμικού για επιχειρήσεις, όσο και μέσω της υλοποίησης μεγάλων έργων πληροφορικής στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της SingularLogic, Γιώργος Κωνσταντόπουλος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!