Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Το SingularityU Summit επιστρέφει στην Ελλάδα στις 11 και 12 Νοεμβρίου 2019
[Η Ναυτεμπορική]: Το SingularityU Summit επιστρέφει στην Ελλάδα στις 11 και 12 Νοεμβρίου 2019

[Η Ναυτεμπορική]: Το SingularityU Summit επιστρέφει στην Ελλάδα στις 11 και 12 Νοεμβρίου 2019

Το SingularityU Greece Summit επιστρέφει στην Αθήνα και στο Μέγαρο Μουσικής στις 11-12 Νοεμβρίου 2019, με θέμα: «Vision Forward». Διακεκριμένοι ομιλητές, όπως μεταξύ άλλων, ο David Roberts, o Ramez Naam και ο Αmin Toufani, θα μυήσουν το κοινό στον κόσμο των εκθετικών τεχνολογιών και θα μοιραστούν μαζί τους το όραμα για την επόμενη ημέρα.

Το φετινό πρόγραμμα του SingularityU Greece Summit 2019 παρουσιάστηκε σε Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη Ελληνικού Πολιτισμού. Εκπρόσωποι σημαντικών οργανισμών, όπως το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Φυσικών Επιστήμων «Δημόκριτος», η Deloitte, η Vodafone, η Alpha Bank, η Coca-Cola και η Raycap, βρέθηκαν στη Συνέντευξη Τύπου και εξήγησαν τους λόγους για τους οποίους στηρίζουν αυτή την πρωτοβουλία που θα φέρει την ελληνική κοινωνία πιο κοντά στις νέες τεχνολογικές εξελίξεις της.

Η Nίκη Συροπούλου, Country Director του SingularityU Greece Summit και συντονίστρια αυτής της Συνέντευξης Τύπου, τόνισε:

Ο Γεώργιος Νούνεσης, Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Φυσικών Επιστήμων «Δημόκριτος» μίλησε για το Shell Ocean Discovery XPRIZE που είχε ως αντικείμενο τη χαρτογράφηση του βυθού σε βάθος 3.500 έως 4.500 μέτρων στα ανοιχτά της Καλαμάτας.

Ο Λάζαρος Παπαγαρυφάλλου, Γενικός Διευθυντής και CFO της Alpha Bank, υπογράμμισε ότι:

Την εκπαίδευση βλέπει ως τον καταλυτικό παράγοντα που θα φέρει την Ελλάδα πιο κοντά στο μέλλον, ο CEO της Deloitte Ελλάδος Δημήτρης Κουτσόπουλος, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

Από την πλευρά της, η Λίλιαν Νεκταρίου, Γενική Διευθύντρια της Coca-Cola για Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα, τόνισε ότι η εμπειρία που βίωσε παρακολουθώντας το Singularity U Greece Summit 2018 ήταν μοναδική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!