Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Συνεργασία της Westnet με την PFU στον τομέα των επαγγελματικών scanners
[Η Ναυτεμπορική]: Συνεργασία της Westnet με την PFU στον τομέα των επαγγελματικών scanners

[Η Ναυτεμπορική]: Συνεργασία της Westnet με την PFU στον τομέα των επαγγελματικών scanners

Η Westnet, μέλος του ομίλου εταιρειών Olympia, εμβαθύνει τη συνεργασία της με την PFU (EMEA) Limited, διευρύνοντας το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της, ενσωματώνοντας τους νέους επαγγελματικούς σαρωτές της εταιρείας, οι οποίοι αποτελούν μια πρακτική λύση για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.

Οι νέες προσθήκες περιλαμβάνουν τον Fujitsu fi-800R έναν νέο image scanner σχεδιασμένο για γραφεία στην υποδοχή των επιχειρήσεων, ο οποίος συνδυάζει τη σάρωση διαβατηρίων, ταυτοτήτων και λοιπών εγγράφων. Το τελευταίο μοντέλο της σειράς fi προσφέρει καινοτόμο σχεδιασμό με έναν υπερσύγχρονο μηχανισμό διπλής διαδρομής, που επιτρέπει στο χρήστη να ολοκληρώσει οποιαδήποτε εργασία του σε ένα σημείο – λειτουργία που επιτρέπει σε ταυτότητες και λοιπά έγγραφα να παραμένουν πάντα στο οπτικό πεδίο των πελατών. Διαθέτοντας το σύστημα Automatic Document Feeder, το οποίο περιλαμβάνει την καινοτόμο τεχνολογία Active Separation της Fujitsu, o fi-800R είναι φιλικός προς τον χρήστη κάνοντας την εξοικείωσή του πιο ομαλή από ποτέ, ενώ η λειτουργία Automatic Skew Correction εξαλείφει οποιαδήποτε τυχόν σφάλματα.

Ο Fujitsu fi-800R, που παρουσιάστηκε μόλις λίγες εβδομάδες πριν στην Αμερική, έχει τη δυνατότητα εκτύπωσης έως και 4.500 χιλιάδων σελίδων ημερησίως, συμπεριλαμβανομένων όλων των τύπων εγγράφων. Με διάρκεια εκτύπωσης μόλις τα 3.5 δευτερόλεπτα, δίνει λύσεις εύκολα και άμεσα στις καθημερινές ανάγκες των επαγγελματιών. Επίσης, είναι εξοπλισμένος με τη νέα υπηρεσία U-turn Scan και Return Scan για συνεχόμενες σαρώσεις εγγράφων, προσφέροντας ταχύτητα και αξιοπιστία. Καταλαμβάνοντας το μισό χώρο από αντίστοιχους scanners, ο fi-800R είναι ιδανικός για γραφεία υποδοχής ή για οποιοδήποτε άλλο χώρο όπου ο χώρος είναι περιορισμένος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!