Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Mega
[Η Ναυτεμπορική]: Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Mega

[Η Ναυτεμπορική]: Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Mega

Δεν υπάρχει εναλλακτικός τρόπος καταβολής των δύο μισθών από τους συνολικά επτά οφειλόμενους στου εργαζόμενους του Mega, σε περίπτωση που «κολλήσει» στις τράπεζες η διαδικασία αποδέσμευσης του ποσού, ενημέρωσε ο εκπρόσωπος της Μότορ Όιλ Έκτορας Κιμωνίδης, διαβεβαιώνοντας ότι έχει ήδη σταλεί η επιστολή με τις επιπλέον εξασφαλίσεις.

Σύμφωνα με ενημέρωση των εργαζομένων στο Mega, κατά τη σημερινή κινητοποίηση έξω από τα γραφεία της εταιρείας ο εκπρόσωπος του ομίλου Βαρδινογιάννη διατύπωσε την πάγια θέση ότι ο όμιλος παραμένει «παθητικός επενδυτής». Δεν προτίθεται να αναλάβει πρωτοβουλία για την εκπόνηση κάποιου επιχειρησιακού σχεδίου (business plan) για τη σωτηρία της εταιρείας, αλλά δεν πρόκειται και να αρνηθεί τη συμμετοχή στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, εφόσον ένα βιώσιμο σχέδιο προταθεί από τους άλλους δύο βασικούς μετόχους.

Απ’ την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των εργαζομένων τόνισαν για μια ακόμη φορά ότι το όριο αντοχής εξαντλείται στο τέλος αυτής της εβδομάδας και ότι από Δευτέρα θα προχωρήσουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις διαρκείας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Mega συνεχίζονται αύριο Τετάρτη, στις 11.00 έξω από τα γραφεία της εταιρείας ΠΗΓΑΣΟΣ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!