Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Συνεχίζεται η πυκνή χιονόπτωση στο Πήλιο
[Η Ναυτεμπορική]: Συνεχίζεται η πυκνή χιονόπτωση στο Πήλιο

[Η Ναυτεμπορική]: Συνεχίζεται η πυκνή χιονόπτωση στο Πήλιο

Η θερμοκρασία στην περιοχή παραμένει κάτω από το μηδέν και τα μηχανήματα αποχιονισμού ρίχνουν συνεχώς αλάτι και καθαρίζουν το οδικό δίκτυο για να παραμείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι στο κεντρικό Πήλιο (φωτογραφία αρχείου)

Συνεχίζεται η έντονη χιονόπτωση στο Πήλιο, ενώ στα λευκά έχουν ντυθεί Άνω Βόλος, Ανακασιά και Άλλη Μεριά. Στον Βόλο, η θερμοκρασία παραμένει σε χαμηλά επίπεδα και δεν ξεπέρασε τους 5 βαθμούς, ενώ πέφτει συνεχώς χιονόνερο.

Το χιόνι στα ορεινά -κυρίως στα Χάνια- ξεπέρασε τα 30 εκατοστά.

Η θερμοκρασία στην περιοχή παραμένει κάτω από το μηδέν και τα μηχανήματα αποχιονισμού ρίχνουν συνεχώς αλάτι και καθαρίζουν το οδικό δίκτυο για να παραμείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι στο κεντρικό Πήλιο.

Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολινδρίνη 21 εκχιονιστικά επιχειρούν συνεχώς στο Πήλιο και την Όθρυ, ενώ αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα αυτοκίνητα που κινούνται στην οδό Βόλου-Ζαγοράς από την Πορταριά και πάνω και μέχρι τη θέση Καράβωμα.

Το πρωί, λόγω της χιονόπτωσης, μικροπροβλήματα δημιουργήθηκαν στον αυτοκινητόδρομο Βόλου-Λάρισας στο ύψος της Α΄ Βιομηχανικής Περιοχής, ενώ ανεκτέλεστα έμειναν πολλά δρομολόγια των Αστικών Γραμμών Βόλου προς τα χιονισμένα προάστια και του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας προς ορεινά χωριά του Πηλίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!