Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Συνάντηση της Ένωσης Παικτών της Euroleague
[Η Ναυτεμπορική]: Συνάντηση της Ένωσης Παικτών της Euroleague

[Η Ναυτεμπορική]: Συνάντηση της Ένωσης Παικτών της Euroleague

Τους στόχους που έχουν και θα διεκδικήσουν στο αμέσως προσεχές διάστημα έθεσαν τα στελέχη της Ένωσης Παικτών της Euroleague, στη διάρκεια της συνάντησης που είχαν στην Βαρκελώνη ενόψει της έναρξης της διοργάνωσης.

Την Ένωση εκπροσώπησαν οι Τζίτζι Ντατόμε, Κάιλ Χάινς, Τορνίκε Σενγκέλια και Τζέικ Κοέν, οι οποίοι αφού έκαναν μία μίνι αποτίμηση της περασμένης χρονιάς, στη συνέχεια οριοθέτησαν τους στόχους γι΄ αυτή που ακολουθεί, με βασικότερο την ανάπτυξη της συλλογικής σύμβασης εργασίας. Τις επόμενες ημέρες, μάλιστα, η Ένωση Παικτών θα έχει διαδοχικές επαφές με τις ομάδες που συμμετέχουν στην Euroleague.

«Έχουμε τόσες πολλές ιδέες και πράγματα να μοιραστούμε με τους παίκτες για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Η Ένωση Παικτών συμβάλει στην επίλυση αυτών των προβλημάτων, θέτοντας στόχους κι εξασφαλίζοντας ασφάλεια και σιγουριά», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ELPA, Τορνίκε Σενγκέλια.

Από την πλευρά του, σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Κάιλ Χάινς σχολίασε: «Θέτουμε τις βάσεις για κάτι το οποίο θα παραμείνει στην Ευρώπη στα χρόνια που ακολουθούν. Και πιστεύω ότι παρέχουμε σπουδαία οφέλη σε πολλούς παίκτες και σημαντικές ευκαιρίες για να εξελιχθεί το σπορ».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!