Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 9 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
9 °C 13 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Ναυτεμπορική]: «Συμβόλαιο» με τον λαό υπέγραψε σε ζωντανή μετάδοση ο Μπερλουσκόνι
[Η Ναυτεμπορική]: «Συμβόλαιο» με τον λαό υπέγραψε σε ζωντανή μετάδοση ο Μπερλουσκόνι

[Η Ναυτεμπορική]: «Συμβόλαιο» με τον λαό υπέγραψε σε ζωντανή μετάδοση ο Μπερλουσκόνι

Italy’s former Prime Minister Silvio Berlusconi speaks during the taping of the television talk show “Porta a Porta” (Door to Door) in Rome, Italy February 14, 2018. Picture taken February 14, 2018. REUTERS/Alessandro Bianchi

Τα κύρια σημεία του προεκλογικού του προγράμματος παρουσίασε και πάλι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, επικεφαλής του κεντροδεξιού κόμματος Forza Italia, σε τηλεοπτική εκπομπή του δημόσιου καναλιού Rai Uno.

Πρόκειται για «δεσμεύσεις» οι οποίες περιέχονταν σε κείμενο το οποίο υπεγράφη στο τέλος της εκπομπής από τον Ιταλό πρώην πρωθυπουργό, όπως είχε ήδη κάνει με το προεκλογικό του πρόγραμμα το 2001.

Τα κύρια σημεία του προγράμματος αφορούν την μείωση των φόρων, με μία μόνον κλίμακα στο 23%, όπως και την επίλυση των φορολογικών διαφορών των πολιτών με το Δημόσιο, με την καταβολή μικρού μέρους του συνολικού οφειλόμενου ποσού. Ο «μίστερ τιβί» υποσχέθηκε επίσης ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τον νόμο της Κεντροαριστεράς που θέσπισε τα σύμφωνα συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Ο Σ. Μπερλουσκόνι δήλωσε ότι «σε περίπτωση νίκης της Κεντροδεξιάς ο νέος πρωθυπουργός θα είναι ένας άνθρωπος που θα χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης της Ευρώπης», χωρίς να αποκαλύψει, όμως, ποιόν έχει κατά νου.

Στις δεσμεύσεις στις οποίες αναφέρθηκε ο Ιταλός πολιτικός και επιχειρηματίας, συμπεριλαμβάνεται και η υποχρέωση να μειώσει τον δείκτη της ανεργίας στην Ιταλία κάτω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!