Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Συγκρατημένα αισιόδοξος ο Δ. Γιαννακόπουλος μετά τη συνάντηση με τον Κ. Μητσοτάκη
[Η Ναυτεμπορική]: Συγκρατημένα αισιόδοξος ο Δ. Γιαννακόπουλος μετά τη συνάντηση με τον Κ. Μητσοτάκη

[Η Ναυτεμπορική]: Συγκρατημένα αισιόδοξος ο Δ. Γιαννακόπουλος μετά τη συνάντηση με τον Κ. Μητσοτάκη

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (26/06) η συνάντηση ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για το θέμα του Βοτανικού.

Οι δύο άνδρες τα είπαν για περίπου μία ώρα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να δηλώνει συγκρατημένα αισιόδοξος για την έκβαση της υπόθεσης, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «άκουσα αυτά που ήθελα από τον κ. Μητσοτάκη και περιμένω να γίνουν πράξη τα λόγια του». Όλα αυτά, βέβαια, με την προϋπόθεση να γίνει κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Εξερχόμενος από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε στα μέσα ενημέρωσης που βρέθηκαν στον χώρο. Είπε χαρακτηριστικά:

«Τα περισσότερα είχαν συζητηθεί και στη συνάντηση που προηγήθηκε με τον Δήμαρχο Αθήνας, τον κ. Μπακογιάννη. Ο δήμος, άλλωστε, έχει το μεγαλύτερο ρόλο στο έργο αυτό.

Όπως είχα πει και τότε, ήταν μια πάρα πολύ εποικοδομητική συνάντηση, υπάρχει μεγάλη επιθυμία από τον δήμο για να προχωρήσει το έργο.

Έπρεπε να συζητηθούν και κάποια πράγματα με τον κ. Μητσοτάκη, ως εν δυνάμει κυβέρνηση. Άκουσα αυτά που ήθελα να ακούσω από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Και αυτός έδειξε πολύ μεγάλη διάθεση να προχωρήσει το έργο.
Είναι κάτι καλό για την Αθήνα, είναι κάτι καλό για τη χώρα, είναι καλό για την ανεργία, είναι καλό για τον Παναθηναϊκό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!