Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: ΣΕΠΕ: Διαγωνισμός για καινοτόμες επιχειρήσεις στην ψηφιακή τεχνολογία
[Η Ναυτεμπορική]: ΣΕΠΕ: Διαγωνισμός για καινοτόμες επιχειρήσεις στην ψηφιακή τεχνολογία

[Η Ναυτεμπορική]: ΣΕΠΕ: Διαγωνισμός για καινοτόμες επιχειρήσεις στην ψηφιακή τεχνολογία

Τη διενέργεια διαγωνισμού για Startups στην ψηφιακή τεχνολογία ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ).

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το Startups d.Day, έναν σύγχρονο διαγωνισμό για νεοφυείς επιχειρήσεις, ο οποίος διοργανώνεται από τον ΣΕΠΕ και ο οποίος υλοποιείται στο πλαίσιο του digital economy forum 2019: Leading Greece to Growth, το οποίο θα διεξαχθεί στις 31 Οκτωβρίου 2019 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Στόχος του Startups d.Day 2019 είναι να αναδείξει και να βραβεύσει καινοτόμες, ελληνικές, νεοφυείς επιχειρήσεις, οι οποίες αξιοποιούν την ψηφιακή τεχνολογία και δημιουργούν πρωτοποριακά προϊόντα και λύσεις, τα οποία απευθύνονται στη διεθνή αγορά.

Σε ποιους απευθύνεται

Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις που αξιοποιούν την ψηφιακή τεχνολογία. Οι εταιρείες θα πρέπει να έχουν προϊόν/λύση είτε έτοιμο/η είτε σε πιλοτική λειτουργία (proof of concept), προκειμένου να συμμετάσχουν.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν το προϊόν/λύση τους σε επενδυτές, funds, επιχειρηματίες, συμβούλους επιχειρήσεων, πελάτες, στο πλαίσιο του συνεδρίου, να δικτυωθούν με ανθρώπους και εταιρείες που μπορούν να τους βοηθήσουν στην προσπάθειά τους, ενώ για τις διακριθείσες εταιρείες θα υπάρχουν επιπλέον οφέλη, κυρίως όσον αφορά στην προβολή τους.

Διαδικασία αξιολόγησης

Όλες οι προτάσεις που θα υποβληθούν στο ΣΕΠΕ, θα εξεταστούν από την Επιτροπή Αξιολόγησης του διαγωνισμού, η οποία θα επιλέξει τις 10 καλύτερες και θα έχουν τη δυνατότητα να προβληθούν με stand (π.χ. roll up, Η/Υ, υλικό προώθησης δικής τους παραγωγής), στο πλαίσιο του digital economy forum 2019.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!