Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: H C Seed παρουσιάζει μία αναδιπλούμενη τηλεόραση 300 ιντσών
[Η Ναυτεμπορική]: H C Seed παρουσιάζει μία αναδιπλούμενη τηλεόραση 300 ιντσών

[Η Ναυτεμπορική]: H C Seed παρουσιάζει μία αναδιπλούμενη τηλεόραση 300 ιντσών

Η LED πρόταση της C Seed είναι μοναδική, καθώς αποτελεί ένα μοντέλο με διαγώνιο 301 ιντσών, ενώ έχει την απαράμιλλη ικανότητα να αναδιπλώνεται σε 7 διαφορετικά μέρη.

Η C Seed συνεργάζεται με την Porsche Design για το σχεδιασμό των προϊόντων της, στοιχείο που προσδίδει σε όσα προϊόντα έχουν παρουσιαστεί μέχρι στιγμής έναν αέρα πολυτέλειας. Η C Seed 301 φιλοδοξεί να κερδίσει τον τίτλο της μεγαλύτερης τηλεόρασης για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, ενώ είναι κατασκευασμένη από τιτάνιο και ανθρακονήματα. Η τηλεόραση μπορεί να αποθηκεύεται σε κάποιον ειδικό χώρο στο πάτωμα, ενώ με το πάτημα ενός κουμπιού στο τηλεχειριστήριο μπορεί να αναδυθεί από εκεί και να ξεδιπλωθεί προκειμένου να είναι έτοιμη για προβολή.

Η διαδικασία για να αναδυθεί πλήρως η τηλεόραση των 300 ιντσών διαρκεί περίπου 25 δευτερόλεπτα για να φτάσει σε ύψος 6 μέτρων, ενώ απαιτούνται 40 ακόμα δευτερόλεπτα προκειμένου να ξεδιπλωθεί πλήρως το πάνελ που φτάνει σε μήκος τα 7,6 μέτρα.

Το γεγονός ότι αυτό το γιγάντιων διαστάσεων τηλεοπτικό πάνελ είναι κατασκευασμένο για χρήση σε εξωτερικούς χώρους σημαίνει ότι μπορεί να αντέχει σε ανέμους που μπορούν να φτάσουν έως και ταχύτητες 50 χιλιομέτρων την ώρα. Λόγω των υλικών κατασκευής της, η τηλεόραση της C Seed είναι πολύ ελαφριά, καθώς ζυγίζει 1650 κιλά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!