Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: SAS ModelOps: Πώς βοηθά τις εταιρείες να αξιοποιούν τα μοντέλα analytics
[Η Ναυτεμπορική]: SAS ModelOps: Πώς βοηθά τις εταιρείες να αξιοποιούν τα μοντέλα analytics

[Η Ναυτεμπορική]: SAS ModelOps: Πώς βοηθά τις εταιρείες να αξιοποιούν τα μοντέλα analytics

Mόλις το 35% των επιχειρήσεων χρησιμοποιεί πλήρως ανεπτυγμένα μοντέλα analytics (sύμφωνα με το International Data Corporation/IDC), πράγμα που οδηγεί σε σπατάλη χρημάτων και ενεργειών. Με δαπάνες σε analytics που αγγίζουν περίπου τα 189,1 δισεκατομμύρια δολάρια για το 2019, η ανάπτυξη μοντέλων analytics και η δημιουργία αξίας από τα δεδομένα έχει γίνει πιο επιτακτική από ποτέ. Η SAS, ο ηγέτης στον χώρο των analytics, βοηθά τις επιχειρήσεις να ολοκληρώσουν το τελευταίο βήμα των analytics και να πετύχουν τους στόχους τους μέσω νέων υπηρεσιών και εκπαίδευσης.

Για να επιτύχει αυτόν τον σκοπό, η εταιρεία διαθέτει πλέον το SAS® ModelOps, ένα νέο πακέτο που συνδυάζει το λογισμικό SAS Model Manager με συμβουλευτικές υπηρεσίες, κάνοντας πιο αποδοτική τη διοίκηση, την ανάπτυξη, την παρακολούθηση, την επανεκπαίδευση και τη διαχείριση τόσο των μοντέλων της SAS, όσο και των open source μοντέλων analytics, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα εξατομικευμένων υπηρεσιών συμβουλευτικής. Επιπλέον, η SAS παρουσιάζει και μια νέα αυτόνομη υπηρεσία, το ModelOps Health Check Assessment, που έχει σαν στόχο να βοηθήσει τις εταιρείες να κατανοήσουν καλύτερα πώς μπορούν βελτιώσουν την ανάπτυξη.

«Η αδυναμία πολλών επιχειρήσεων να χρησιμοποιούν αποδοτικά τα analytics είναι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις όλων των κλάδων» δήλωσε ο Dan Vesset, Group Vice President of Analytics and Information Management της IDC.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!