Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Η Samsung ωθεί τα όρια της καινοτομίας, ταξιδεύοντας τους καταναλωτές στο διάστημα
[Η Ναυτεμπορική]: Η Samsung ωθεί τα όρια της καινοτομίας, ταξιδεύοντας τους καταναλωτές στο διάστημα

[Η Ναυτεμπορική]: Η Samsung ωθεί τα όρια της καινοτομίας, ταξιδεύοντας τους καταναλωτές στο διάστημα

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε μια τολμηρή, εξωπραγματική αποστολή. Ένα Galaxy S10 5G θα ταξιδέψει στην στρατόσφαιρα για να δώσει στους καταναλωτές την ευκαιρία να στείλουν το πρόσωπό τους στο διάστημα.

Πιο αναλυτικά, σε συνεργασία με την αεροδιαστημική εταιρεία Flightline Films, η Samsung αποστέλλει την τεχνολογία της στο διάστημα, δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να βγάλουν τη δική τους SpaceSelfie σε οθόνη Samsung.

Μέσω της SpaceSelfie, η Samsung επιδεικνύει το πρωτοποριακό της πνεύμα και θέτει νέα πρότυπα για τις δυνατότητες της τεχνολογίας κινητών συσκευών. Για περισσότερες από 200 ώρες στα όρια της ατμόσφαιρας της Γης, το S10 5G θα αναδείξει τη δύναμη των καινοτομιών της Samsung και τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία συνεχίζει να σχεδιάζει προϊόντα που πραγματοποιούν ό,τι μέχρι πρότινος ήταν αδύνατο.

Πώς πραγματοποιείται η αποστολή SpaceSelfie της Samsung

Ένα αερόστατο υψηλής πίεσης μεγάλου υψόμετρου, με μέγεθος όσο μισό γήπεδο μπάσκετ (10,5μ. x 18μ) θα απογειωθεί από μια ειδική πλατφόρμα στη Νότια Ντακότα των Η.Π.Α., μεταφέροντας ένα S10 5G, μέσα σε μια ειδική κατασκευή, φτάνοντας στα 64.900 πόδια.

Η κατασκευή είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίζει τη λήψη φωτογραφιών υψηλής ποιότητας, λαμβάνοντας υπόψη την κυρτότητα της Γης και το ανακλαστικό φως του ήλιου, του οποίου η ενέργεια τροφοδοτεί την κατασκευή και το S10 5G.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!