Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Ρόδος: Σε οκτώ δήμους της Δωδεκανήσου επαναληπτικές εκλογές
[Η Ναυτεμπορική]: Ρόδος: Σε οκτώ δήμους της Δωδεκανήσου επαναληπτικές εκλογές

[Η Ναυτεμπορική]: Ρόδος: Σε οκτώ δήμους της Δωδεκανήσου επαναληπτικές εκλογές

Σε οκτώ δήμους της Δωδεκανήσου θα πραγματοποιηθούν επαναληπτικές εκλογές την ερχομένη Κυριακή για την εκλογή δημάρχων με βάση τα χθεσινά αποτελέσματα. Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν εκλογές στους δήμους Ρόδου, Κω, Καλύμνου, Καρπάθου, Λέρου, Πάτμου, Αστυπάλαιας και Καστελόριζου.

Στον δήμο Ρόδου θα αναμετρηθούν ο κ. Αντώνης Καμπουράκης που πήρε στον πρώτο γύρο ποσοστό 41,29% με τον νυν δήμαρχο κ. Φώτη Χατζηδιάκο που πήρε στον πρώτο γύρο ποσοστό 31,18%.

Στον δήμο Κω θα αναμετρηθούν ο κ. Θεοδόσης Νικηταράς(ποσοστό 44,89%) με τον νυν δήμαρχο κ. Γιώργο Κυρίτση (ποσοστό 37,03%).

Στον δήμο Καλύμνου υποψήφιοι θα είναι ο κ. Δημήτρης Διακομιχάλης (ποσοστό 23,37%) με τον κ. Γιάννη Μαστροκούκκο (22,35%).

Στον δήμο Καρπάθου υποψήφιοι θα είναι ο κ. Γιάννης Νισύριος(ποσοστό 41,1%) και ο κ. Εμμανουήλ Καπετανάκης (ποσοστό 32,58%).

Στον δήμο Αστυπάλαιας υποψήφιοι θα είναι οκ. Νίκος Κομηνέας (ποσοστό 49,21%) και η κ. Μαρία Καμπούρη(ποσοστό 31,5%).

Στον δήμο Λέρου υποψήφιοι θα είναι ο νυν δήμαρχος κ. Μιχάλης Κόλλιας(ποσοστό 39,72%) και ο κ. Στέλιος Λουλουδιάς (ποσοστό 22,1%).

Στον δήμο Πάτμου υποψήφιοι θα είναι ο νυν δήμαρχος κ. Γρηγόρης Στόικος(ποσοστό 42,3%) με τον κ. Ελευθέριο Πέντε(ποσοστό 27,7%).

Στον δήμο Μεγίστης(Καστελόριζου) υποψήφιοι θα είναι ο νυν δήμαρχος κ. Γιώργος Σαμψάκος (ποσοστό 47,9%) με τον κ. Γιώργο Παπουτσή(ποσοστό 30,2%).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!