Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Ρέθυμνο: Κάλεσμα του Αλ. Τσίπρα στους πολίτες να συμμετάσχουν στον «νέο ΣΥΡΙΖΑ»
[Η Ναυτεμπορική]: Ρέθυμνο: Κάλεσμα του Αλ. Τσίπρα στους πολίτες να συμμετάσχουν στον «νέο ΣΥΡΙΖΑ»

[Η Ναυτεμπορική]: Ρέθυμνο: Κάλεσμα του Αλ. Τσίπρα στους πολίτες να συμμετάσχουν στον «νέο ΣΥΡΙΖΑ»

Στο Ρέθυμνο βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ξεκίνησε την περιοδεία του από το Δήμο Αγίου Βασιλείου, και συγκεκριμένα από το χωριό Σελλιά.

Ο κ. Τσίπρας μίλησε σε κατοίκους για την ισχυρή οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία, που θέλει να δημιουργηθεί με τη συμμετοχή των πολιτών, μιας και σε αυτούς ανήκουν οι κατακτήσεις που έχουν γίνει, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται σε λίγη ώρα στο Πέραμα Μυλοποτάμου, όπου θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία της κωμόπολης.

Σε ερώτηση κατοίκων για το θέμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης απάντησε ότι με τους χειρισμούς της η σημερινή κυβέρνηση ναρκοθετεί την πορεία του έργου που είχε δρομολογηθεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα να υπάρχει ο κίνδυνος για νέες καθυστερήσεις, παρατήρησε.

Επίσης ερωτηθείς για τις Βιομηχανικές Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και για τον προγραμματισμό που υπάρχει για τη συγκεκριμένη περιοχή νότια του Ρεθύμνου, ο κ. Τσίπρας ανέφερε πως είναι δίπλα στους πολίτες σε ό,τι αφορά τις ανησυχίες τους. «Χρειάζεται πάντα μια ήπια ανάπτυξη των ανανέωσιμων πηγών ενέργειας, ήπια ανάπτυξη του τουρισμού» είπε, αντιτασσόμενος στο μαζικό τουρισμό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!