Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
22 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
22 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Release Athens: Ακυρώθηκε η συναυλία των London Grammar
[Η Ναυτεμπορική]: Release Athens: Ακυρώθηκε η συναυλία των London Grammar

[Η Ναυτεμπορική]: Release Athens: Ακυρώθηκε η συναυλία των London Grammar

Ακυρώθηκε η συναυλία των London Grammar στην πλατεία Νερού στο Φάληρο, στις 31 Μαΐου, λόγω προβλήματος υγείας της τραγουδίστριας τους, Hannah Reid. Το συγκρότημα επρόκειτο να παίξει ζωντανά στη χώρα μας την πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ Release Athens 2018.

Εκτός από τη συναυλία τους στην Αθήνα, το συγκρότημα ακύρωσε και την εμφάνισή του στο Ισραήλ στις 29 Μαΐου. Μάλιστα, με ανάρτηση της στη σελίδα της στο facebook η ίδια η Reid εξήγησε τους λόγους που ματαιώνονται οι δυο συναυλίες του συγκροτήματος.

Η ανάρτηση της Hannah Reid

«Λυπάμαι πολύ αλλά πρέπει να ανακοινώσω πως χρειάζεται να ακυρώσουμε τα δύο σόου που έχουμε στο Ισραήλ και την Ελλάδα, στα τέλη Μαΐου.

Προς το τέλος της περσινής ευρωπαϊκής περιοδείας μας υπέφερα από επαναλαμβανόμενη αμυγδαλίτιδα, αλλά αισθανόμουν πως δεν είμαι καλά εδώ και καιρό. Όταν επιστρέψαμε σπίτι από την περιοδεία, ανακάλυψα πως έχω αδενικό πυρετό και δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Αυτός ο ιός μπορεί να επηρεάσει τις αμυγδαλές και, τελικά, εγώ αναγκάστηκα να αφαιρέσω τις δικές μου. Πίστεψα πως θα μπορέσω να επιστρέψω στον συνήθη εαυτό μου μετά την επέμβαση αλλά, δυστυχώς, εξακολουθώ να υποφέρω από παρενέργειες του αδενικού πυρετού.

Είμαι εντελώς συντετριμμένη που απογοητεύω τον κόσμο αλλά, το να μην παίξουμε αυτά τα δύο σόου μου δίνει τον χρόνο να ανακάμψω πλήρως.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!