Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: PwC: H εξατομίκευση δίνει ώθηση στον κλάδο ψυχαγωγίας και ΜΜΕ
[Η Ναυτεμπορική]: PwC: H εξατομίκευση δίνει ώθηση στον κλάδο ψυχαγωγίας και ΜΜΕ

[Η Ναυτεμπορική]: PwC: H εξατομίκευση δίνει ώθηση στον κλάδο ψυχαγωγίας και ΜΜΕ

Μία θεμελιώδη στροφή των καταναλωτών σε εξατομικευμένο περιεχόμενο καταγράφει παγκόσμια έρευνα της PwC. Αυτή δίνει ώθηση στον κλάδο ψυχαγωγίας και μέσων ενημέρωσης, ο οποίος και αναπτύσσεται με ρυθμούς ταχύτερους του ΑΕΠ.

Σύμφωνα με την έκθεση Global Entertainment & Media Outlook 2019–2023 της PwC, οι καταναλωτές αξιοποιούν κάθε ευκαιρία για προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους μέσα, και αντίστοιχα οι εταιρείες σχεδιάζουν λύσεις και επιχειρηματικά μοντέλα που ανταποκρίνονται στις προσωπικές καταναλωτικές προτιμήσεις.

Αποτέλεσμα αυτού, όπως επισημαίνει η PwC, είναι η δημιουργία ενός νέου κόσμου μέσων που είναι πιο εξατομικευμένα από ποτέ. Οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να ελέγξουν την κατανάλωση περιεχομένου μέσω μιας μεγάλης γκάμας έξυπνων συσκευών, να δημιουργήσουν τη δική τους συλλογή από κανάλια που προσφέρονται μέσω over-the-top (ΟΤΤ) υπηρεσιών (δηλ. υπηρεσιών που διατίθενται αυτόνομα, χωρίς ανάγκη για εξοπλισμό ή άλλη εγκατάσταση και λειτουργούν σε οποιοδήποτε δίκτυο σταθερής και κινητής) και να αποκτήσουν πρόσβαση σε όλο και περισσότερο περιεχόμενο αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρουν το έξυπνο σπίτι και το συνδεδεμένο αυτοκίνητο.

Ενώ οι προσωπικές επαφές πολλαπλασιάζονται, οι καταναλωτές ανησυχούν για την ασφάλεια και την προστασία των δεδομένων τους. Η εμπιστοσύνη πλέον αποτελεί το κυριότερο ζητούμενο, δημιουργώντας πίεση προς τις εταιρείες για τη συμμόρφωση τους με τις νέες απαιτήσεις προστασίας του ιδιωτικού απορρήτου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!