Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Η ψηφιακή γεωργία προσφέρει ευκαιρίες στους παραγωγούς
[Η Ναυτεμπορική]: Η ψηφιακή γεωργία προσφέρει ευκαιρίες στους παραγωγούς

[Η Ναυτεμπορική]: Η ψηφιακή γεωργία προσφέρει ευκαιρίες στους παραγωγούς

Οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις που διέπουν την παγκόσμια γεωργική κοινότητα είναι πολύπλοκες και συνεχώς μεταβαλλόμενες, τονίζει ο Απόστολος Κλοντζάρης, γενικός διευθυντής Τομέα Επιστήμης Γεωργίας της Bayer Eλλάς.

Στην Αγγελική Κοτσοβού
[email protected]

Την πρόθεση της Bayer να ενισχύσει την παρουσία της στην ελληνική αγορά τόνισε, σε συνέντευξή του στη «Ν», ο Απόστολος Κλοντζάρης, γενικός διευθυντής Τομέα Επιστήμης Γεωργίας (Crop Science) της Bayer Eλλάς. Στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, ο κ. Κλοντζάρης αναφέρθηκε και στη μεγα-συμφωνία συγχώνευσης της Bayer με τη Monsanto, υπογραμμίζοντας ότι με την ενσωμάτωση της νέας εταιρείας, θα δημιουργηθεί ένας όμιλος με ηγετική θέση στη γεωργία, που θα παρέχει προϊόντα και εξειδικευμένες λύσεις, καλύπτοντας και τις ανάγκες του Έλληνα παραγωγού. Ο κ. Κλοντζάρης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις νέες ευκαιρίες που προσφέρει η ψηφιακή γεωργία, προσφέροντας προσιτές λύσεις που ενισχύουν τους παραγωγούς μικρότερης κλίμακας, όπως οι Έλληνες αγρότες.

1. Ποια οφέλη πρέπει να προσδοκούν οι Έλληνες παραγωγοί από τη συγχώνευση Bayer-Monsanto?

Η Bayer εξελίσσει τη στρατηγική της σε παγκόσμιο επίπεδο με βασικούς στόχους την εστίαση στον πελάτη, την καινοτομία και την αποτελεσματικότητα.

Ο συνδυασμός της Bayer με τη Monsanto θα δημιουργήσει έναν πραγματικό ηγέτη στη γεωργία, με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο, που θα παρέχει κορυφαία προϊόντα και ειδικά διαμορφωμένες λύσεις για τον παραγωγό με βάση τις κατά τόπους ανάγκες του, κάτι που βεβαίως αφορά και τον Έλληνα παραγωγό ειδικότερα. Με την ενσωμάτωση της νέας εταιρείας, θα επωφεληθούμε από την ηγετική θέση της Monsanto στους σπόρους, τα γενετικά χαρακτηριστικά και τα κλιματικά δεδομένα, μαζί με την ευρεία προϊοντική γραμμή φυτοπροστασίας σε ένα εκτεταμένο φάσμα ενδείξεων και καλλιεργειών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!