Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 2 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Ψυχαγωγικό πάρκο εικονικής πραγματικότητας στην Κίνα
[Η Ναυτεμπορική]: Ψυχαγωγικό πάρκο εικονικής πραγματικότητας στην Κίνα

[Η Ναυτεμπορική]: Ψυχαγωγικό πάρκο εικονικής πραγματικότητας στην Κίνα

Το 134 εκταρίων πάρκο στο νοτιοδυτικό τμήμα της επαρχίας Γκουϊτζού υπόσχεται 35 ατραξιόν εικονικής πραγματικότητας, από παιχνίδια shoot’em-up και εικονικά rollercoaster μέχρι ταξίδια με εξωγήινους στα πιο γραφικά σημεία της περιοχής.

Γιγαντιαία ρομπότ και φουτουριστικά κάστρα συνθέτουν το σκηνικό σε μια πλαγιά βουνού στα περίχωρα της Γκουϊγιάνγκ- πρωτεύουσας μιας από τις πιο φτωχές επαρχίες της Κίνας: Πρόκετιαι για το πρώτο θεματικό πάρκο εικονικής πραγματικότητας, που σκοπεύει να εκμεταλλευτεί την έκρηξη στη ζήτηση ψυχαγωγίας εικονικής πραγματικότητας, καθώς η αξία της σχετικής αγοράς στη χώρα αναμένεται να φτάσει τα 8,5 δισ. δολάρια ως το 2020.

Το 134 εκταρίων πάρκο στο νοτιοδυτικό τμήμα της επαρχίας Γκουϊτζού υπόσχεται 35 ατραξιόν εικονικής πραγματικότητας, από παιχνίδια shoot’em-up και εικονικά rollercoaster μέχρι ταξίδια με εξωγήινους στα πιο γραφικά σημεία της περιοχής. Όπως λέει στο Reuters ο διευθύνων σύμβουλος, Τσεν Τζιανλί, όταν αρχίσει να λειτουργεί κανονικά το πάρκο θα αλλάξει δραστικά τον τουρισμό της επαρχίας- και της νοτιοδυτικής Κίνας γενικότερα. «Πρόκειται για μια καινοτόμα ατραξιόν, επειδή απλά είναι διαφορετική» υποστήριξε σε συνέντευξη στο πάρκο, μέρος του οποίου προορίζεται να ανοίξει τον Φεβρουάριο.

Ο πάρκο Oriental Science Fiction Valley, αξίας 1,5 δισ. δολαρίων, εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας της Κίνας να αναπτύξει νέες «ατμομηχανές» ανάπτυξης, σε τομείς όπως το gaming, ο αθλητισμός και η τεχνολογία αιχμής, ώστε να μειωθεί η εξάρτηση από τις «παραδοσιακές» βιομηχανίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!