Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Ο Ψαραντώνης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Γ. Βαρουφάκη
[Η Ναυτεμπορική]: Ο Ψαραντώνης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Γ. Βαρουφάκη

[Η Ναυτεμπορική]: Ο Ψαραντώνης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Γ. Βαρουφάκη

Τα πρώτα ονόματα υποψηφίων για τις βουλευτικές εκλογές ανακοίνωσε το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη. Πρόκεται για έξι υποψήφιους στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, με τον Ψαραντώνη να ξεχωρίζει στην τελευταία θέση και ακόμη δύο ονόματα υποψηφίων στην Αττική.

Όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής του κόμματος Γιάνης Βαρουφάκης, ο γνωστός Κρητικός μουσικός Ψαραντώνης καταλαμβάνει την τελευταία θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΜέΡΑ25.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ψηφοδέλτιο επικρατείας σηματοδοτεί τον πολιτικό πολιτισμό κάθε κόμματος. Σήμερα, ανακοινώνουμε έξι από τα δώδεκα πρόσωπα που θα κοσμήσουν το ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΜέΡΑ25.

Στην πρώτη θέση ένας άνθρωπος που προσωποποιεί τον πολιτισμό τόσο της σύγχρονης Ελλάδας όσο και της αγνής, ανθρωπιστικής, αγωνιστικής Αριστεράς. Την Ομότιμη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πέπη Ρηγοπούλου.

Από τον χώρο της μουσικής και του τραγουδιού την Νένα Βενετσάνου.

Τον κορυφαίο θεατρικό μας συγγραφέα και σκηνοθέτη Γιώργο Μανιώτη, ο οποίος στήριξε το ΜέΡΑ25 από την πρώτη μέρα και του οποίου το συνολικό έργο αποτελεί καυστικό χρονικό της σύγχρονης Ελλάδας

Τον δημοσιογράφο και θιασώτη του αυθεντικού φιλελευθερισμού Τάκη Μίχα, ο οποίος από τις Άνδεις της Λατινικής Αμερικής μας στέλνει το μήνυμα: «Adelante Compañeros! Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα πέρα από τις αλυσίδες της Χρεοδουλοπαροικίας!»

Μια γυναίκα που έδωσε, μαζί με άλλες, πολλές γυναίκες, αγώνα αξιοπρέπειας, αγώνα ανένδοτο, στο πεζοδρόμιο έξω από το Υπ. Οικονομικών, αλλά και στα δικαστήρια, ξεμπροστιάζοντας την αναλγησία της τρόικας εξωτερικού και εσωτερικού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!