Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
11 °C 4 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
9 °C 5 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Τι προβλέπει το επενδυτικό πλάνο της Metro ύψους 50 εκατ. ευρώ
[Η Ναυτεμπορική]: Τι προβλέπει το επενδυτικό πλάνο της Metro ύψους 50 εκατ. ευρώ

[Η Ναυτεμπορική]: Τι προβλέπει το επενδυτικό πλάνο της Metro ύψους 50 εκατ. ευρώ

Ο διευθύνων σύμβουλος της METRO Αριστοτέλης Παντελιάδης και ο έτερος βασικός μέτοχος της Milestone Γιώργος Σαλάχας, κατά τη χθεσινή παρουσίαση του πιλοτικού τμήματος με είδη επαγγελματικού εξοπλισμού στο METRO Cash & Carry της Πέτρου Ράλλη.

Της Δανάης Αλεξάκη
[email protected]

Νέο κύκλο επενδύσεων για τη διεύρυνση και ενίσχυση του δικτύου καταστημάτων και διανομής, ύψους περί τα 50 εκατ. ευρώ, αλλά και δυναμική είσοδο στις αγορές της μαζικής εστίασης και του οικιακού εξοπλισμού περιλαμβάνει ο φετινός επιχειρησιακός σχεδιασμός για τον όμιλο METRO.

Ανακαινίσεις και νέα σημεία
Αναλυτικότερα, όπως ανέφερε χθες ο διευθύνων σύμβουλος της METRO, Αριστοτέλης Παντελιάδης, το φετινό πλάνο είναι κατά τι αυξημένο έναντι του 2017 (45 εκατ. ευρώ) και προβλέπει, πέρα από την ολοκλήρωση του κύκλου των ανακαινίσεων των καταστημάτων της πρώην Βερόπουλος (σ.σ.: αφορά περίπου 51 σημεία), τη δημιουργία δέκα νέων καταστημάτων, καθώς και την «είσοδο» της αλυσίδας στην Κύπρο, όπου ήδη ξεκινούν τα έργα κατασκευής καταστήματος χονδρικής.

Επίσης ο φετινός σχεδιασμός περιλαμβάνει την επέκταση του Κέντρου Διανομής της Θεσσαλονίκης, ενώ από τη νέα χρονιά θα πραγματοποιηθεί επέκταση και στο Κέντρο Διανομής των Οινοφύτων. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Παντελιάδης, «για να παραμείνεις στην αγορά πρέπει αναγκαστικά να μεγαλώνεις και να επενδύεις». Ο ίδιος εκτίμησε ότι το τοπίο στην οργανωμένη λιανική τροφίμων-ποτών θα παραμείνει ρευστό για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ για φέτος προέβλεψε ότι η αγορά θα κινηθεί ελάχιστα θετικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!