Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Προσκλητήριο Γεννηματά για τη μεγάλη Κεντροαριστερά
[Η Ναυτεμπορική]: Προσκλητήριο Γεννηματά για τη μεγάλη Κεντροαριστερά

[Η Ναυτεμπορική]: Προσκλητήριο Γεννηματά για τη μεγάλη Κεντροαριστερά

«Τους περιμένουμε. Τώρα και όχι αύριο … με σεβασμό στην διαδρομή τους, στις ιδέες τους, στην αυτονομία τους» τόνισε η κ. Γεννηματά.

Κάλεσμα σε όλα τα στελέχη και τις δυνάμεις του κεντροαριστερού χώρου για συστράτευση απηύθυνε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, κατά τον χαιρετισμό της στη συνάντηση με πρώην βουλευτές και ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Μεταξύ των παρευρισκομένων, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Κώστας Λαλιώτης και η Βάσω Παπανδρέου. 

Αφού χαρακτήρισε θετικό βήμα τη συμμετοχή του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στην Δημοκρατική Συμπαράταξη, εξέφρασε την πεποίθηση πως «είναι ώρα να κάνουν ανάλογο βήμα όλα τα στελέχη και οι δυνάμεις του κεντροαριστερού χώρου που δεν είναι ακόμη μαζί μας». Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για βήμα ενότητας, συσπείρωσης, κοινής δράσης για τη Μεγάλη Κεντροαριστερά, την ισχυρή Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη και για διαμόρωση από κοινού των όρων, των προϋποθέσεων, του οδικού χάρτη «για το Συνέδριο μας – μέσα στο 2017 – που μπορεί και πρέπει να σηματοδοτήσει την δημιουργία του νέου, ενιαίου φορέα της Παράταξης».

«Τους περιμένουμε. Τώρα και όχι αύριο … με σεβασμό στην διαδρομή τους, στις ιδέες τους, στην αυτονομία τους» πρόσθεσε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!