Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Προοσκαρική περίοδος με Κατρίν Ντενέβ, Ζιλιέτ Μπινός και Κλιντ Ίστγουντ
[Η Ναυτεμπορική]: Προοσκαρική περίοδος με Κατρίν Ντενέβ, Ζιλιέτ Μπινός και Κλιντ Ίστγουντ

[Η Ναυτεμπορική]: Προοσκαρική περίοδος με Κατρίν Ντενέβ, Ζιλιέτ Μπινός και Κλιντ Ίστγουντ

Γιώργος Σ. Κουλουβάρης
[email protected]
Δράμα που εξερευνά την έννοια της μητρότητας, αληθινή ιστορία με την υπογραφή του Κλιντ Ίστγουντ, πρωτότυπο δράμα με στοιχεία επιστημονικής φαντασίας, επικών διαστάσεων περιπέτεια, ατμοσφαιρικό δράμα για την απιστία, την εκδίκηση και τη συγχώρεση, επιστροφή στα δράση για τα «κακά παιδιά» και ένας φόρος τιμής στον «Νανούκ του Βορρά» έρχονται στις σκοτεινές αίθουσες αυτήν την εβδομάδα ανοίγοντας την προοσκαρική περίοδο.

«Η Αλήθεια»

Στην πρώτη εκτός Ιαπωνίας ταινία του Χιροκάζου Κόρε Έντα, με τους Κατρίν Ντενέβ, Ζιλιέτ Μπινός και Ίθαν Χοκ, η Φαμπιάν είναι μια σταρ. Περιβάλλεται από ανθρώπους που την αγαπούν και τη θαυμάζουν. Όταν εκδίδει τα απομνημονεύματά της, η κόρη της έρχεται στο Παρίσι από τη Νέα Υόρκη με τον άντρα της και το παιδί τους. Η επανένωση μητέρας και κόρης θα φέρει στο φως αλήθειες, θα τις αναγκάσει να κλείσουν παλιούς λογαριασμούς και να εκδηλώσουν τα συναισθήματα που τις κατακλύζουν.

Ο βραβευμένος με Χρυσό Φοίνικα δημιουργός (Κλέφτες Καταστημάτων), παρουσιάζει ένα δράμα που εξερευνά την έννοια της μητρότητας και τη δυσκολία διαχείρισης ισορροπίας ανάμεσα σε μια καριέρα και την οικογένεια.«Η Μπαλάντα του Ρίτσαρντ»

Ο Κλιντ Ίστγουντ εμπνέεται από την απίστευτη ιστορία του Ρίτσαρντ Τζούελ που, από ήρωας κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ατλάντα το 1996, έγινε ο νούμερο ένα ύποπτος για τρομοκρατία. «Βρέθηκε βόμβα. Έχετε τριάντα λεπτά». Ο κόσμος γνώρισε τον Τζούελ ως τον φύλακα που ανακάλυψε έναν βομβιστικό μηχανισμό και ενημέρωσε άμεσα τις αρχές κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων της Ατλάντα. Χάρη στην ακαριαία δράση του, μετατράπηκε σε ήρωα και έσωσε πολλές ζωές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!