Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Οι προοπτικές από την είσοδο της ΔΕΗ στο φυσικό αέριο
[Η Ναυτεμπορική]: Οι προοπτικές από την είσοδο της ΔΕΗ στο φυσικό αέριο

[Η Ναυτεμπορική]: Οι προοπτικές από την είσοδο της ΔΕΗ στο φυσικό αέριο

Του Κώστα Δεληγιάννη
[email protected]

Το φυσικό αέριο έχει γίνει εδώ και λίγες ημέρες το δεύτερο ενεργειακό προϊόν που προσφέρει η ΔΕΗ, μετά το ρεύμα, με την έναρξη δραστηριοποίησης της επιχείρησης στην προμήθεια του συγκεκριμένου καυσίμου σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Με την κίνηση αυτή η ΔΕΗ υιοθετεί τη σύγχρονη τάση για συγχώνευση των δύο ενεργειακών αγαθών σε ένα ενιαίο προϊόν, προσφέροντας κι αυτή συμβόλαια double play. Παράλληλα, «μπαίνει» σε μια νέα αγορά, από την οποία δυνητικά θα μπορούσε σε βάθος χρόνου να αναπληρώσει ένα μέρος του κύκλου εργασιών που έχει απολέσει, με τη μείωση τα τελευταία χρόνια του μεριδίου της στη λιανική αγορά ηλεκτρικής ενέργειας.
Για τη σύναψη συμβάσεων φυσικού αερίου οι καταναλωτές μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους καταστήματα της επιχείρησης στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, καθώς και τις υπόλοιπες πόλεις της χώρας όπου υπάρχει πρόσβαση στο καύσιμο. Παράλληλα, το επόμενο χρονικό διάστημα θα παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες της να συνάπτουν τα νέα συμβόλαια φυσικού αερίου και τηλεφωνικά.
Η «είσοδος» της ΔΕΗ στο φυσικό αέριο έγινε με την προσφορά οκτώ οικιακών και επαγγελματικών προγραμμάτων, σε ορισμένα από τα οποία προβλέπονται εκπτώσεις μέχρι και 23% σε σχέση με τη βασική χρέωση. Επίσης, κάποια προγράμματα δεν επιβαρύνονται με πάγια χρέωση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!