Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Τα Project Athena laptops της Intel θα έχουν αυτονομία 9 ωρών
[Η Ναυτεμπορική]: Τα Project Athena laptops της Intel θα έχουν αυτονομία 9 ωρών

[Η Ναυτεμπορική]: Τα Project Athena laptops της Intel θα έχουν αυτονομία 9 ωρών

Το φιλόδοξο νέο σχέδιο για τους φορητούς υπολογιστές νέας γενιάς της Intel με το όνομα Project Athena δίνει έμφαση στο πεδίο της αυτονομίας.
Η Intel μίλησε για πρώτη φορά για το Project Athena στο φετινό Consumer Electronics Show στο Λας Βέγκας, στις αρχές του χρόνου, κάνοντας λόγο για την επικείμενη παρουσίαση μίας νέας οικογένειας φορητών υπολογιστών που θα ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις του μοντέρνου χρήστη.
Βασικός άξονας για να μπορεί κανείς να εκτελεί όλες τις εργασίες του με έναν φορητό υπολογιστή, σύμφωνα με τη φιλοσοφία της Intel, είναι η αυτονομία που προσφέρει ένα μηχάνημα και έτσι, η Intel ξεκαθαρίζει ότι τα laptop που θα ανήκουν στο Project Athena, θα πρέπει να έχουν αυτονομία 9 ωρών τουλάχιστον και μάλιστα σε πραγματικές συνθήκες χρήσης, όχι σε κάποια θεωρητική μέτρηση με τις ιδανικές συνθήκες λειτουργίας.
Οι προϋποθέσεις της Intel θέτουν ένα αυστηρό πλαίσιο, προκειμένου να έχουν όλα τα laptop του Project Athena την υποσχόμενη αυτονομία σε πραγματικές συνθήκες, ενώ ιδιαίτερη μνεία γίνεται και στο γεγονός ότι οι συσκευές αυτές θα πρέπει να υποστηρίζουν και λειτουργία ταχείας φόρτισης που να επιτρέπει στην μπαταρία να προσφέρει αυτονομία τουλάχιστον 4 ωρών με μία φόρτιση 30 λεπτών.
Οι επιδόσεις, αλλά και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των μοντέλων που θα ανήκουν στην κατηγορία Project Athena θα πρέπει να ανήκουν στην πλευρά του high end, αφού εδώ γίνεται λόγος για συσκευές που θα πωλούνται σε τιμές που θα ξεπερνούν τα 700 ευρώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!