Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Προεκλογικό σκηνικό με σκανδαλολογία και παροχές
[Η Ναυτεμπορική]: Προεκλογικό σκηνικό με σκανδαλολογία και παροχές

[Η Ναυτεμπορική]: Προεκλογικό σκηνικό με σκανδαλολογία και παροχές

Του Γιάννη Καμπουράκη
[email protected]

Εκλογικό σκηνικό με σκάνδαλα, παροχές και δεσμεύσεις περί εξάντλησης της τετραετίας στήνει η κυβέρνηση, αναμένοντας την απόφαση των Θεσμών για τα συντάξεις και τη Συμφωνία των Πρεσπών προς κύρωση προς το τέλος Ιανουαρίου, για να λάβει τις οριστικές της αποφάσεις σε ό,τι αφορά τον ακριβή χρόνο των εκλογών.

Έχοντας πραγματικό ορίζοντα ενός διμήνου, για να αλλάξει τους πολιτικούς συσχετισμούς, το Μαξίμου προσπαθεί να τοποθετήσει στο επίκεντρο της δημόσιας ζωής τη σκανδαλολογία, την οποία επιστρατεύει προκειμένου ν’ αποκομίσει οφέλη από την εμπλοκή στελεχών των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Την ίδια στιγμή επιχειρεί να υποβαθμίσει υποθέσεις με οσμή σκανδάλων που αγγίζουν τη δική της περίοδο, όπως οι καταγγελίες Καμμένου στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου μετά την οποία αναγκάστηκε σε παραίτηση ο πρώην υπουργός Νίκος Κοτζιάς, όταν αλληλοκατηγορήθηκε για διαφθορά, με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Η επικείμενη πρόταση της πλειοψηφίας για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για πέντε πρώην υπουργούς Υγείας, μετά την προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου, είναι η αρχή του κυβερνητικού σχεδίου το οποίο στοχεύει να περάσει την προεκλογική μάχη και μέσα από τη Δικαιοσύνη, δημιουργώντας συνθήκες ακραίας πόλωσης στο πολιτικό σκηνικό.

Παρά την προσπάθεια της κυβέρνησης να παίρνει αποστάσεις δημοσίως από τις εξελίξεις στην έρευνα υποθέσεων με οσμή σκανδάλων, στην αντιπολίτευση υπάρχει βεβαιότητα ότι στόχος της είναι οι δίκες πολιτικών προσώπων μέσα στην επικείμενη προεκλογική περίοδο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!