Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Prodexpo: Συνέδριο για την ανάπτυξη και την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας
[Η Ναυτεμπορική]: Prodexpo: Συνέδριο για την ανάπτυξη και την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας

[Η Ναυτεμπορική]: Prodexpo: Συνέδριο για την ανάπτυξη και την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας

Η Prodexpo – Συνέδριο για την Ανάπτυξη και Αξιοποίηση της Ακίνητης Περιουσίας, συμπληρώνει 17 συνεχή χρόνια διοργάνωσης, την Πέμπτη 20 και Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, στην Αθήνα.

Με παρουσιάσεις από σημαντικούς εκπροσώπους της αγοράς ακινήτων και του πολιτικού κόσμου, η Prodexpo – Συνέδριο για την Ανάπτυξη και Αξιοποίηση της Ακίνητης Περιουσίας, συμπληρώνει 17 συνεχή χρόνια διοργάνωσης, την Πέμπτη 20 και Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, στην Αθήνα.

Πρόκειται για μια μοναδική υψηλού επιπέδου συνάντηση υψηλόβαθμων στελεχών στην οποία θα συζητηθούν όλα τα καυτά θέματα που απασχολούν την αγορά όπως: τις προκλήσεις για επενδύσεις στην αγορά ακινήτων στην Ελλάδα, τις εξελίξεις στη φορολογία ακινήτων και τις επιπτώσεις στις ΑΕΕΑΠ, τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, την πρόοδο των μεγάλων έργων και τις προοπτικές ανάπτυξης του λιμανιού του Πειραιά, τις εξελίξεις στην ελληνική κτηματαγορά αλλά και στην αγορά της Ευρώπης, την ενεργειακή αναβάθμιση των εμπορικών ακινήτων.

Στις εργασίες του 17ου Συνεδρίου της prodexpo συμμετέχει με ομιλία ο αναπλ. υπουργός Οικονομικών, κ. Τρύφων Αλεξιάδης. Στους υπόλοιπους ομιλητές περιλαμβάνονται οι κ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!