Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι απορρίπτουν τα περί «μπούλινγκ»
[Η Ναυτεμπορική]: Οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι απορρίπτουν τα περί «μπούλινγκ»

[Η Ναυτεμπορική]: Οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι απορρίπτουν τα περί «μπούλινγκ»

Την «ψευδή ιστορία» περί της μεταξύ τους σχέσης, την οποία δημοσίευσαν σήμερα οι «Times» του Λονδίνου, διέψευσαν σε κοινή δήλωσή τους ο πρίγκιπας Ουίλιαμ της Βρετανίας και ο αδελφός του Χάρι σήμερα, καθώς η βασιλική οικογένεια συναντάται για να συζητήσει τους μελλοντικούς ρόλους του Χάρι και της Αμερικανίδας συζύγου του Μέγκαν.

Στην ανακοίνωση δεν κατονομάζεται η εφημερίδα, αλλά εκτιμάται ότι πρόκειται για το δημοσίευμα των «Times», το οποίο υποστηρίζει ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν αποφάσισαν να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντας εξαιτίας της αρνητικής στάσης του αδελφού του Ουίλιαμ («μπούλινγκ»).

«Παρά τις ξεκάθαρες διαψεύσεις, μια ψευδής ιστορία δημοσιεύεται σήμερα σε μια εφημερίδα του Ηνωμένου Βασιλείου που κάνει εικασίες για τη σχέση ανάμεσα στον Δούκα του Σάσεξ και τον Δούκα του Κέιμπριτζ», αναφέρεται στη δήλωση.

«Για δύο αδέλφια που νοιάζονται τόσο βαθιά για τα θέματα που άπτονται της ψυχικής υγείας, η χρήση προκλητικής γλώσσας κατ’ αυτόν τον τρόπο είναι προσβλητική και δυνητικά επιβλαβής», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η βασίλισσα Ελισάβετ συγκάλεσε για σήμερα συνάντηση της βασιλικής οικογένειας στο Σάντριγνκαμ, προκειμένου να συζητηθεί η απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν, να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Ο πρίγκιπας του Σάσεξ Χάρι, ο δούκας του Κέιμπριτζ Ουίλιαμ και ο πατέρας τους πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος θα παρευρεθούν, ενώ η Μέγκαν, η οποία βρίσκεται στον Καναδά μαζί με τον γιο της Άρτσι, θα συμμετάσχει μέσω τηλεδιάσκεψης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!