Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 0 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: PostBOT: Ρομπότ για ταχυδρόμους
[Η Ναυτεμπορική]: PostBOT: Ρομπότ για ταχυδρόμους

[Η Ναυτεμπορική]: PostBOT: Ρομπότ για ταχυδρόμους

Την πόλη του Μπαντ Χέρσφελντ επέλεξε η Deutsche Post ως χώρο δοκιμών ενός ρομπότ που προορίζεται να συνοδεύει τους ταχυδρόμους στις διαδρομές τους, μεταφέροντας τα φορτία πακέτων προς παράδοσή τους.

Κάτοικοι δύο περιοχών της πόλης θα αρχίσουν να βλέπουν σχετικά σύντομα το αυτοκινούμενο ηλεκτρικό PostBOT να συνοδεύει τους ταχυδρόμους. Το ρομπότ θα μεταφέρει το φορτίο των πακέτων, απαλλάσσοντας τους ταχυδρόμους από αυτό και επιτρέποντάς τους να κάνουν τη διανομή των πακέτων γρηγορότερα. Η Deutsche Post θα παρακολουθεί προσεκτικά το όλο πρόγραμμα, για να διαπιστωθεί πόσο βοηθά πραγματικά το ρομπότ.

«Το προσωπικό μας καθημερινά παρέχει εξαιρετικές, αλλά εξαντλητικές υπηρεσίες. Δουλεύουμε ασταμάτητα πάνω σε νέες λύσεις που επιτρέπουν στους εργαζομένους να κάνουν αυτή τη δουλειά ακόμα και καθώς γερνάνε» είπε ο Γιούργκεν Γκέρντες, διευθύνων σύμβουλος του τμήματος ταχυδρομείο- e-commerce- δεμάτων της Deutsche Post. «Ήδη χρησιμοποιούμε μια ποικιλία εργαλείων σε αυτό τον τομέα, περιλαμβανομένων e-Bikes και e-Trikes για παραδόσεις, και εξετάζουμε επίσης καινοτόμες ρομποτικές εφαρμογές. Η δοκιμή αυτή αναμένεται να δώσει σημαντικές γνώσεις σχετικά με το πώς μπορούμε να αναπτύξουμε περαιτέρω τη διαδικασία παράδοσης για τους εργαζομένους μας».

Το PostBOT θα διατεθεί επίσης και σε έναν δημοτικό υπάλληλο ο οποίος διανέμει την αλληλογραφία μεταξύ των γραφείων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!