Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 15 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
12 °C 3 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Π. Πολάκης: Πάνω από 22 εκατ. ευρώ σε ογκολογικά νοσοκομεία
[Η Ναυτεμπορική]: Π. Πολάκης: Πάνω από 22 εκατ. ευρώ σε ογκολογικά νοσοκομεία

[Η Ναυτεμπορική]: Π. Πολάκης: Πάνω από 22 εκατ. ευρώ σε ογκολογικά νοσοκομεία

Τη διάθεση 22.138.180 ευρώ σε έργα υποδομών και προμήθειες αναγκαίου ιατροτεχνικού εξοπλισμού σε δημόσια αντικαρκινικά νοσοκομεία, ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

«Σ’ αυτή την κυβέρνηση, αντίθετα με τις προηγούμενες, δεν είμαστε εδώ για να κατευθύνουμε τα πλεονάσματα σε “έκτακτες επιχορηγήσεις”-μπαλώματα ή διαβλητές φαρμακευτικές δαπάνες -τύπου Novartis- και άλλα τέτοια πονήματα φαύλων εποχών», τόνισε ο κ. Πολάκης σημειώνοντας ότι τα χρήματα προήλθαν από «την πολιτική εξοικονόμησης και τα αποθεματικά του κράτους».

Συγκεκριμένα, διατίθενται:

-7.140.000 ευρώ στο Νοσοκομείο «Ο Αγιος Σάββας» για έργα ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού υποδομών και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

-5.000.000 ευρώ στο «Θεαγένειο» Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης για την προμήθεια ιατρικών ρομποτικών συστημάτων, σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό χειρουργείων και ΜΕΘ, διαγνωστικού εξοπλισμού και ενδοσκοπήσεων, εξοπλισμό για τον εκσυγχρονισμό του Πληροφοριακού Συστήματος του νοσοκομείου κ.α.

-5.000.000 ευρώ στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά» για ιατρικά μηχανήματα και όργανα, διαγνωστικό και χειρουργικό εξοπλισμό, εξοπλισμό ΜΕΘ, ξενοδοχειακό και επισιτιστικό εξοπλισμό κ.α.

-4.998.180 ευρώ στο Νοσοκομείο «Οι Αγιοι Ανάργυροι» για διαγνωστικά μηχανήματα, ψηφιακά συστήματα ενδοσκόπησης, εξοπλισμό ΜΕΘ, Laser χειρουργικό εξοπλισμό κ.α.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!